10 rezultatų ieškant "koks"

Sausainiai "Pinigėliai"

Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...

Recepto vertinimas: 3

Daržovės prie visko

Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupučiu vandens ir patroskiname. Kitoje keptuvėje atšildome daržoves, pabarstome prieskoniais, patroškiname, jei reikia įpilame šiektiek vandens,prieš pabaiga įdedame gabalėlį sviesto. Išsitroškinus daržovėms sudedame faršą. Atskirai su..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kukuliai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma, gerai išmaišoma ir jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle. Daromi vydutinio dydžio kukuliai ir verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais bei prieskonin..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis sūris

Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai sukant sudedama varškė. Gerai viską ištrynus, sudedama plakta grietinėlė, išmaišoma ir dedama į specialią formą. Priėš tai forma išklojamas švaria s..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis nekeptas tortas

Sumaišome migdolus su cukrumi, sudedame kiaušinių baltymus, įpilame migdolų esencijos ir maišome, kol išeina minkšta tešla. Ją minkome tol, kol tampa vienlytė. Tada padalijame į 3 lygias dalis. Ant miltiniu cukrumi pabarstyto paviršiaus iškočiojame vieną dalį tešlos taip, kad bū..

Recepto vertinimas: 3

VIŠTIENOS KUKULIAI

Mesa sumalama kartu su piene ismirkytu ir nuspaustu pyragu, imusamas kiausinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasudoma, gerai ismaisoma ir jei mase tirsta, atskiedziama grietinele. Daromi vydutinio dydzio kukuliai ir verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais bei prieskoninemis darzovemis..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS

Visus turimus vaisius supjaustyti kubeliais, uzpilti saukstu sirupo, ant virsaus uzpilti ledu porcija. Labai skanu ir sotu, ypac besilaikantiems dietos. Svarbiausia daug vitaminu. (Leta Gedutiene)..

Recepto vertinimas: 4

Brendis su vyšniu sirupu

Pilame brendi ir vysniu sirupa i viena mase. Po to ismaisome garstycias su aliejumi (kiekvienam pagal savo skoni) ir sumaisome su brendziu ir vysniu sirupu. Isimetam kelis ledukus. Ir geriam su pasimegaujimu...P.S. (Buna trumpalaikis salutinis poveikis nuo aliejaus, bet pabandyti tikrai verta!!!) (..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: koks