15 rezultatų ieškant "kokia zuviai reikalinga orkaites temperatura"

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Kalėdinis namelis

Kalėdinis namelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešla 300 g margarino 500 ml cukraus 100 ml medaus 1 šaukštas imbiero 2 šaukštai cinamono 2 šaukšteliai gvazdikėlių 2 šaukšteliai kardamono 1 šaukštas sodos 200 ml vandens 1,5 - 2 kg miltų Glajus trijų kiaušinių baltymai cukraus..

Recepto vertinimas: 5

„Virintas vanduo“

„Virintas vanduo“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Provanse ši sriuba vadinama Aigo-boulido ir, išskyrus sriubą iš kirvio, yra pati pigiausia, kokią tik galima išvirti. Puikiai tinka šaltą ir apsiniaukusią dieną, kartu su vaniliniais pyragaičiais desertui arba tada, kai norisi tik ..

Recepto vertinimas: 0

Karštos burokėlių salotos

Karštos burokėlių salotosIngridientai: svogūno virtų burokėlių silkės džiovintų grybų prieskonių Gaminimas: Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (p..

Recepto vertinimas: 0

Kugelis čenakinėse

Kugelis čenakinėse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: apie 8 vidutinio dydžio bulvių, mėsytės( pvz.jautienos, kalakutienos, kiaulienos, ...kokią kas mėgsta)nedidelio gabaliuko, 1 svogūno, šaukšto sviesto, druskos, pipirų maltų, aliejaus č..

Recepto vertinimas: 5

Sūris, keptas tešloje

Sūris, keptas tešlojeIngridientai:400g lietuviško sūrio, 2 stiklinės rūgusio pieno, 2 kiaušiniai, 1—1,5 stiklinės miltų, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. S�..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas

Varškės apkepasIngridientai:500 g varškės, 4 kiaušiniai, 50—100g sviesto, 2—3 valg. š. cukraus, 2—3 valg. š. manų kruopų, 1/2 stiklinės grietinėlės ar pieno, truputis druskos; džiūvėsėlių kepimo formai pabarstyti.Gaminimas Manų kruopos užpilamos grietinėl..

Recepto vertinimas: 4

Šakotis

ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai blynai

Mieliniai blynaiIngridientai:2 stiklinės kvietinių miltų, 20 g mielių, 2 kiaušiniai, 2—3 stiklinės pieno, cukraus, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Trečdalis miltų užplikoma verdančiu pienu, viršus pabarstomas miltais ir pusvalandžiui paliekama, kad susaltų. Mielės išt..

Recepto vertinimas: 0

TEŠLOJE KEPTAS SŪRIS

TEŠLOJE KEPTAS SŪRISIngridientai:400g lietuviško varškės sūrio2 stiklinės rūgpienio2 kiaušiniai1-1,5 stiklinės miltųdruskosaliejaus sūriui keptiGaminimasKiaušiniai išsukami su druska, suberiami miltai, supilamas rūgpienis ir ..

Recepto vertinimas: 4

VARŠKĖS APKEPAS

VARŠKĖS APKEPASIngridientai:0,5kg varškės4 kiaušiniai3 šaukštai sviesto3 šaukštai cukraus3 šaukštai manų kruopų0,5 stiklinės pienotruputi druskosGaminimasManų kruopos užpilamos pienu ir pusvalandžiui paliekama, kad ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

KEPTA MĖSA SU KIVIAISIngridientai:2-3 kg mėsos500 g kiviųdruskos pagal skonįjuodųjų pipirųGaminimasKivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mėsoje (gali būti bet kokia, kurią mėgstate : kiauliena, jautiena, veršiena) padarome &..

Recepto vertinimas: 0

SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS

SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYSIngridientai:Jautienos išpjovaBrendis arba konjakasCitrininiai pipiraiDruska (joduota)CitrinaVienkartinis švirkštasGaminimas1.Geram kepsniui netinka jautienos kumpis ar nugarinė.2.Geram kepsniui naudojama tik jautienos išpjova.3.Būt..

Recepto vertinimas: 0

Skanūs Žele Sumuštinukai

Skanūs Žele SumuštinukaiIngridientai:4 porcijos.Kelių vaflių ląkštų ,Žele (kokia jums patinka),Saldzios grietinėles (be priedų),Šviežių bananų ar kivių,Tirštos uogienės. GaminimasParuoškite žele. Tuo tarpu kai žele stinks paimkite vaflių ląkštus ir išpjaustykite mažas form..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kokia zuviai reikalinga orkaites temperatura