17 rezultatų ieškant "kilogramo"

Pikantiškos salotos

bananą ir apelsiną supjaustome griežinėliais ir sudedameį indą tada supjaustome lazdyno riešutus susmulkinti, tada sudėjus viskąį indą įdedam majonezą ir išmašome ...

Recepto vertinimas: 0

Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis

Perplautus ryžius suberti į puodą, užpilti vandeniu (kad vos apsemtų) ir virti. Kai ryžiai išbrinks, keliskart įpilti skysčio iš konservų dėžutės ir virti toliau.Žuvies filė supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti, po to išvirtus ryžius sudėti į keptuvę ir sumaišyti su mi..

Recepto vertinimas: 1

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje keptas karpis

Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į plačią, plokščiu dugnu lėkštę ir įpilame vyno tiek, kad pusė karpio būtų apsemta ir pastatome į šaldytuvą 12 valandų. Paskui išimame karpį iš vyno ir dedame į kepimo skardą, kepame orkaitėj..

Recepto vertinimas: 4

Raugas

Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ir laikoma sausoje šaltoje (ne žemesnėje kaip 0°C) vietoje iki kito kepimo. Per tą laiką bandelės paviršius apdžiūsta..

Recepto vertinimas: 3

Činakai

Mėsą supjaustyti gabalėliais, truputį pamušti, apkepti. Sudėti į molinius indelius, ant viršaus uždėti griežinėliais supjaustytas daržoves, smulkintą česnaką. Supilti riebalus, kur kepė mėsa, garstyčias, grietinę, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Užpilti vandeni..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių ir kiaulienos plovas (Dianos)

Išvirti ryžius taip, kad būtų birūs (dėti tik užvirus vandeniui ir verdant galima įpilti truputį aliejaus). Į keptuvę supjaustyti mėsą kubeliais ir pakepinti aliejuje. Į keptuvę taip pat sudėti tarkuotą morką, pjaustytą svogūną ir česnaką. Viską pakepinti, kol mėsa iškeps..

Recepto vertinimas: 3

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Šližikai - Kūčiukai

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakilt..

Recepto vertinimas: 1

TORTAS SKRUZDĖLYNAS

Is visu produktu gerai isminkome tesla. Ja ismusame. Plonai iskociojame (miltu ant lentos neberiame, o ja istepame aliejumi, kad tesla nepriliptu). Supjaustome keturkampiais, mazdaug 3 4 centimetru ilgio gabaleliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabaleliams sujungti paruosiame sirupa:1..

Recepto vertinimas: 4

Keptas karpis

Išvalytą, nuskustą ir gerai išplautą karpį įtriname druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir 1/2 supjaustytos su žievele citrinos ir šaltai marinuojame per naktį. Morkas, svogūnus ir likusią nuluptą citrinos dalį susmulkiname ir sumaišome su majonezu, įdedame druskos, truputį..

Recepto vertinimas: 3

Raugintų kopūstų troškinys

Džiovintus grybus isbrinkinti mažame kiekyje vandens. Kiaulės ausis, kojas, uodegas gerai nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalais ir virti sipna liepsna apie 1,5 valandos nedideliame kiekyje vandens pageidautina be druskos (paprastai kopūstai būna sūrūs). Įdėti lauro lapų, kvapni..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su uogiene

Margariną sutarkuojame burokine trintuve, įdedame trynius, cukrų, dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Į vieną dalį įminkome kakavą. Viena šviesia tešlos dalimi išklojame skardą, dedame į orkaitę ir pusiau iškepame..

Recepto vertinimas: 3

Mišrainė žiemai Adžika

Viską nuplovus sumalti mėsmale ir virti 1 valandą ant silpnos ugnies. Baigiant virti įpilti 1 stiklinę cukraus, 2 šaukštus druskos ir kai užvirs pridėti 200 gramų česnakų, 1 stiklinę 9% acto, 1 stiklinę aliejaus. Viską gerai išmaišyti ir dar truputi pavirti. Dėti į stik..

Recepto vertinimas: 3

Čičinsko kepsnys

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų ir išminkyti faršą. Virtas bulves sumalti, suberti miltus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Iškočioti, supjaustyti juostelėmis, į vidų dėti faršą ir virti aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Chašlama

Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant viršaus supjaustytą mėsą, svogūną, įpilti vandens, kad apsemtų, sudėti prieskonius, druską ir virti ant lėtos laužo ugnies uždengtą, kol mėsa nersis nuo kaulu - apie 3-4 valandas. Patartina i..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kilogramo