25 rezultatų ieškant "kepsnio"

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais. Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname. 2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias d..

Recepto vertinimas: 0

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais ir kadagio uogomis, ataušinti, pridėti acto ir krienų. Pagamintą marinatą sudėti mėsą ir 2-4 dienas laikyti šaltoje vietoje. Retkarčiais pavartyti. Išimtą iš marinato mėsą nusausinti, keliose vietose įpjauti išilgai raumen..

Recepto vertinimas: 4

Muštinis su voveraitėmis

Kepsnio pakraščius įpjauti, kad kepant mėsa nesusiriestų. Pabarstyti pipirais ir aptepti aliejumi. Nuvalyti grybus, nuplauti ir nuvarvinti kiaurasamtyje. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti grybus ir troškinti su sviestu apie 2 minutes. Pagardinti druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Kepsnys su pomidorais

Mėsą įtrinti druska, pipirais, suvynioti į foliją ir 24 valandas palaikyti šaldytuve. Paskui apkepinti aliejuje, tada dėti į indą ir 50 minučių kepti orkaitėje. Iškeptą mėsą suvynioti į foliją ir palaikyti orkaitėje. Kepsnio skystį supilti į keptuvę, sudėti nuplikytus pomidor..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai su ananasais

Mėsos gabalėlius šiek tiek pamušti, įtrinti druska ir pipirais, aptepti garstyčiomis. Mažus mėsos gabaliukus įpjauti ir prikimšti ananasų bei sūrio. Ant didesnių mėsos gabalėlių uždėti įdaro, užlenkti kepsnio kraštus ir susmeigti mediniu šipuliuku. Kiaušinį išplakti su drus..

Recepto vertinimas: 0

Kaubojų kepsnys

60 g taukų sumaišyti su druska bei uoginėmis paprikomis ir šiuo mišiniu įtrinti mėsa, Likusius taukus (65 g) ir sviestą sukrėsti į 100 ml karšto vandens ir sudėti kitus marinato komponentus. Mėsą dėti į marinatą, laikyti šaltai ir porą kartų per dieną apversti. Kepsnį ant grot..

Recepto vertinimas: 3

Anties krūtinėlė su vyšniomis

Mėsą supjausčius apkepinti aliejuje. Svogūną supjaudtyti. Vyšnias išdaryti. Mėsą apšlakstyti sviestu, suberti svogūnus ir troškinti apie 15 minučių. Išėmus laikyti šiltai. Kepsnio skystį supilti kartu su vyšniomis, gvazdikėliu, apelsino žievele, romu ir troškinti 10 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais

Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir slyvas sukimšti į vidų ir užsiūti. Iš didesnių obuolių išimti sėklides. Paukštį padėti į keptuvą ant nugaros. Kalakutą iš viršaus galima patepti ištirpintu sviestu ar grietine. Paukštį apkepinti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas, įdarytas grybais

Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtrinti druska ir pipirais. Kapotus grybus patroškinti kartu su kubeliais supjaustyta rūkyta nugarine. Į troškinį įberti nuplautų razinų ir prieskonių. Kalakutą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir kelias valandas palaikyti šaltai, kad prieskoniai ..

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais i..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos vyniotinis su apelsinais

250g kiaulienos arba vištienos faršo išmaišykite su 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų smulkintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Nuo 400g viščiukų šlaunelių nuimkite odeles, mėsą išplakite, a..

Recepto vertinimas: 0

Ėrienos kepsnys

Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 val. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos dedama paruošta mėsa. Ji užberiama supjaustytais prieskoniniais šakniavaisiais, pipirais, 2 susmulkintais lauro lapais. Apkepusi iš visų pusių po truputį vis palaistoma gira..

Recepto vertinimas: 5

Veršienos kepsnys

Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, šaukštelio cukraus ir šaukštelio druskos. Tokiu mišiniu mėda įtrinama ir prismaigstoma lašinukų. Lašiniai supjaustomi 3cm. ilgio ir 1cm. pločio juostelėmis ir..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kepsnys

Kalakuto file supjaustome gabaliukais, pagal skonį įtriname prieskoniais. Išplakame kiaušinius, sudedame krakmolą, majonezą, kalakuto gabaliukus ir viską gerai išmaišome. Dedame ant keptuvės kepame kepsnio forma...

Recepto vertinimas: 5

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame į vermuto ir vandens mišinį. Mirkome, kol suminštėja. Mėsa nuplauname, nusausiname, aštriu peiliu šoninės odą įpjauname ruožais 1 cm atstumu vienas nuo kito. Šoninės viduryje, išilgai mėsos skaidulų, įpjauname "kišenę", mėsą iš vi..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė kepsneliai su sūriu

Filė nuplauname, nusausiname, supjaustome griežinėliais ir pamušame. Apibarstome mėsą prieskoniais ir druska. Dedame į aliejumi pateptą skardą. Kepame apie 20 minučių 230 laipsnių karštumo orkaitėje. Mėsai apkepus skardą ištraukiame. Kepsnio paviršių aptepame majonezu, apibarsto..

Recepto vertinimas: 1

ĖRIENOS KEPSNYS

Itrinkite mesa prieskoniais bei zolelemis, susukite ratu ir padekite ant kepimo skardos. Sonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtu. Aptepkite mesa aliejumi ir kepkite 170 laipsniu temperaturoje orkaites apacioje apie 2 valandas. Kepdami kartkartemis apliekite mesa aliejumi.Paruoskite padaza: su..

Recepto vertinimas: 0

Kepsnys "Aušra"

Fermentinis suris sutarkuojamas, paprika supjaustoma, slyvos taip pat smulkiai supjaustomos, i kepsnio vidu idedama gabalelis sviesto.Mesa ismusama taip pat, kaip senajam kepsniui. Kepsnys kepant sulenkemas ir susmeigemas smeiktukais, o iskepus istraukiami smeiktukai. Kepama keptuveje. (Ausra)..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Jautienos ispjova supjaustome kepsnio dydzio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Darzoves supjaustome lazdelemis, pabarstome prieskoniais, ipilame siek tiek aliejaus ir ismaisome, ikaitiname keptuve, sudedame darzoves, neluptus cesnakus, pievagrybius, viska apkepiname ir, iseme ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos ''pica''

Nugarine perpjauname pusiau ir ismusame kuo ploniau. Kiausini isplakame su trupuciu druskos ir pipiru, aptepame viena kepsnio puse, ta puse dedame i dziuveselius ir paniruota puse i apacia padedame ant skardos. Kepsnio virsu aptepame majonezu ir kecupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu suriu, uzdeda..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepsnio