13 rezultatų ieškant "kepsni"

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais. Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname. 2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias d..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais ir kadagio uogomis, ataušinti, pridėti acto ir krienų. Pagamintą marinatą sudėti mėsą ir 2-4 dienas laikyti šaltoje vietoje. Retkarčiais pavartyti. Išimtą iš marinato mėsą nusausinti, keliose vietose įpjauti išilgai raumen..

Recepto vertinimas: 4

Kaubojų kepsnys

60 g taukų sumaišyti su druska bei uoginėmis paprikomis ir šiuo mišiniu įtrinti mėsa, Likusius taukus (65 g) ir sviestą sukrėsti į 100 ml karšto vandens ir sudėti kitus marinato komponentus. Mėsą dėti į marinatą, laikyti šaltai ir porą kartų per dieną apversti. Kepsnį ant grot..

Recepto vertinimas: 3

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti kiausinio ir suformuoti apskritos formos kepsnį. Pavolioti plaktame kiausinyje, tada džiūvėsėliuose, tą patį pakartoti dar kartą. Dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai pagels is abiejų pusių. Svogūnus ir sp..

Recepto vertinimas: 4

Ėrienos kepsnys

Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 val. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys

Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, šaukštelio cukraus ir šaukštelio druskos. Tokiu mišiniu mėda įtrinama ir prismaigstoma lašinukų. Lašiniai supjaustomi 3cm. ilgio ir 1cm. pločio juostelėmis ir..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame į vermuto ir vandens mišinį. Mirkome, kol suminštėja. Mėsa nuplauname, nusausiname, aštriu peiliu šoninės odą įpjauname ruožais 1 cm atstumu vienas nuo kito. Šoninės viduryje, išilgai mėsos skaidulų, įpjauname "kišenę", mėsą iš vi..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ SALOTOS

Supjaustyti kopustus , morkas ir susmulkinti cesnaka. Marinata uzvirinti ir karsta uzpilti ant darzoviu. Uzpilti 2 saukstus aliejaus. Vesiai laikomos salotos islieka sviezios 2savaites. Tinka prie mesos patiekalu, ypac kepsniu. Skanaus! (Danute Martink&)..

Recepto vertinimas: 0

KEPSNIŲ PADAŽAS

Si padaza pagaminti yra labai lengva. Tereikia i skysti, kuriame kepe kepsnys, ipilti siek tiek vyno, saltame vandenyje atskiesto krakmolo. Likusi vyna sumaisome su grietine, supilame i padaza ir paviriname. Padaza tiekiame atskirai...

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepsni