10 rezultatų ieškant "kefyras"

Miško uogų salotos su ledais

Grietinėlė, kefyras, vanilinis cukrus suplakami. Uogos nuplaunamos, apdžiovinamos ir sudedamos į padažą. Ledai dedami į indelius, o ant viršaus dedamos salotos. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių salotos su vaniliniais ledais

Grietinėlė, kefyras, cukrus ir vanilinis cukrus sumaišomi ir plakami. Braškės supjaustomos ir sudedamos į dubenėlį su padažu. Į indelius dedami ledai. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos šašlykas

Mėsa supjaustoma gabalėliais, svogūnai žiedeliais. Mėsa išmaišoma su prieskoniais , sudedami svogūnai , supylamas kefyras, aliejus. Viskas gerai išmaišoma ir paliekame marinuotis. Po gerų 3-4 val. suverus ant iešmo galima kepti ant laužo. ..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių salotos su mėsa

Malta mėsa su 1 šaukštu aliejaus maišant pakepinama, kad būtų biri, pasūdona, pabarstoma pipirais ir užpilama vynu. Atšaldyta mėsa sumaišoma su virtais biriais ryžiais, smulkiai supjaustytu poru, marinuotais agurkais ir maltais riešutais. Kefyras suplakamas su garstyčiomis, aliejumi, ..

Recepto vertinimas: 0

Miško uogų salotos su ledais

Grietinėlė, kefyras, vanilinis cukrus suplakami. Uogos nuplaunamos, apdžiovinamos ir sudedamos į padažą. Ledai dedami į indelius, o ant viršaus dedamos salotos. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai su virtomis bulvėmis

Žalios bulvės sutarkuojamos, virtos sumalamos mėsmale, sudedami miltai, kiaušinis, supilamas kefyras, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma ir kepama, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su spirgučiais arba grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Cukininijų ir žaliosios paprikos salotos

Cukiniją ir žaliąją papriką supjaustyti mažais gabalėliais. Suplakti mikseriu su kefyru ir bazilikų. Paskaninti druska ir "Tabasco" padažu. Kefyras turi būti šaltas. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsneliai ant iešmo (Video)

..

Recepto vertinimas: 4

ŽALIOJI PALAIMA

Mesa nuplaunama saltu vandeniu. Rugstynes gerai nuplaunamos drungnu vandeniu, ranksluostyje nusausinamos ir supjaustomos. Keptuveje ikaitintame svieste versiena kepama, kol gelsvai apskrus. Pasudoma, pabarstoma pipirais, po to isimama ir laikoma siltai. Tada kefyras sumaisomas su nuo kepsnelio likus..

Recepto vertinimas: 0

ŽALIAS KEFYRAS

I litra kefyro sudeti tris saukstus susmulkintu zalumynu (dilgeliu, krapu, petrazoliu, juoduju serbentu lapu, svogunu laisku). Gerai suplakti, pagal skoni pasudyti. Gerti atvesinus...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kefyras