14 rezultatų ieškant "kartaus"

Šokoladiniai irisai

Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais įmaišomas į grietinėlę ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maišyti, nes tyrė gali prisvilti. Forma išklojama plėvele arba rūpestingai ištepama aliejumi. Šok..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas kumpis

Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Išvirusio kumpio viršų supjaustykite kryžmai ir užberkit..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su 2 šaukštais karšto vandens. Plakant suberti cukrų. Plakti, kol masė pasidarys labai puri. Suberti migdolus. Sumaišyti miltus, krakmolą bei kepimo miltelius ir išsijoti ant kiaušinių. Viską gerai..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas karštas šokoladas (Champurrado)

Šokoladą stambiai sulaužykite. Į puodą supilkite grietinėlę ir vandenį, sudėkite rudąjį cukrų ir cinamono lazdelę. Nuolat maišydami virkite ant vidutinės ugnies 10 min. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol jis visiškai išsilydys. Išimkite cinamono lazdelę ir patiekite. ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažu

Plikytos tešlos pyragėliams 150 ml vandens užvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras balkšvas nuosėdų sluoksnis. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai šokoladiniai sausainėliai

Šokoladą smulkiai sutrinti. Dubenėlyje iki standžių putų išplakti baltymus. Plakant po truputį suberti druską bei cukrų, įmaišyti sutrintą šokoladą ir maltus migdolus. Ant skardos išdėlioti popierinius „paplotėlius“. Dviem šaukšteliais ant jų sudėti paruoštą masę. Kept..

Recepto vertinimas: 0

ALUJE TROŠKINTAS KUMPIS

Sudekite i dideli puoda kumpi bei darzoves, sumeskite lauru lapus ir uzpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniskai verda apie 50 min. Ikaitinkite orkaite iki 200 laipsniu temperaturos. Isvirusio kumpio virsu supjaustykite kryzmai ir uzberkite cukraus (virsus tu..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIAI IRISAI

Grietinele ikaitinama 18-20 cm skersmens puode. Sokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais imaisomas i grietinele ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maisyti, nes tyre gali prisvilti. Forma isklojama plevele arba rupestingai istepama aliejumi. Sokoladiniu irisu ty..

Recepto vertinimas: 2

TIROLIETIŠKAS VAINIKAS

I issukta sviesta imaisykite cukru, 3 kiausinius, 3 trynius, citrinos zievele, cinamona, druska ir maltus riesutus. Po truputi suberkite miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Kiausiniu baltymus isplakite iki standziu putu ir atsargiai imaisykite i tesla. Suberkite mazais gabaleliais supjaustyta ..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai bučkiai

Kiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir tarkuotą šokoladą.Skardą iškloti kepimo popieriumi ir dviem arbatiniais šaukšteliais į ją sudėti riešuto dydžio gumulėlius. Sausainius kepti apie pusę ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kartaus