Keptos bulvės su aštriu varškės padažu

Ingridientai:
9 vidutinio dydžio šviežios bulvės,
2 šaukštai taukų,
kmynų,
šviežių arba džiovintų krapų,
džiovinto dašio,
smulkios druskos.

Padažui:
200 g varškės,
1 galvutė svogūno,
1/2 skiltelės česnako,
50 g pipirnių,
50 g krapų,
4-5 šaukštai grietinės,
druskos.
Gaminimas
Bulves nuplauname šepetėliu ir nusausiname. Perpjauname jas išilgai į dvi puseles, vidines puseles pabarstome druska ir džiovintų prieskonių mišiniu.
Bulvių puseles kepame sudėliotas perpjautomis pusėmis ant taukais pateptos skardos.
Padažui žalumynus nuplauname ir nusausiname. Mėsmale sumalame varškę, žalumynus, svogūną, česnako skilteles. ĮĮ šiąą masęę įįmaišome grietinęę. Padažžąą paskaniname druska ir patiekiame prie karšštų,ą ką tik išškeptų bulvių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!