5 rezultatų ieškant "karosas"

Virtas karosas

Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūdoma ir sudedama į prieskoninių daržovių ir prieskonių sultinį, (sultinys turi žuvį vos apsemti) ir verdama 1/2 val. Tiekiama sudėta į pašildyta pusdubenį su virtomis arba troškintomis daržovėmis (pupelėmis, morkomis, žali..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje apkeptas karosas

Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir karštuose riebaluose apkepinami, kol parusvės. Paskui sudedami į gilesnį emaliuotą keptuvą, užpilami grietine, pabarstomi tarkuotu fermentiniu sūriu, svieste pakepintais miltais, pyrago d..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karosas

Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pusdubenyje su virtomis bulvėmis, tarkuotais krienais ar raugintų agurkų salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

KAROSAS SU KRAPAIS

Stambius karosu gabalus troskinkite sudytame vandenyje su svogunu, salieru, petrazoles saknele, lauros lapu ir kvapiaisiais pipirais bei pimento grudais. Istroskintus zuvies gabalus sudekite i pasildyta dubeni. Ibere i nuovira miltu, uzvirinkite. I gatava padaza sudekite sviesta ir daug iberkite sus..

Recepto vertinimas: 0

KAROSAS SU GRIETINĖLE

Grietinele praskieskite vandeniu, pasudykite, sudekite zuvi, darzoviu sakneles, lauro lapa ir troskinkite. Zuviai issitroskinus, i sultini iberkite truputi miltu, o uzvirine - susmilkintu petrazoliu lapeliu, kapariu ir supilkite grietine. Isimta zuvi dekite i lekste. Citrina nulupkite, supjaustykite..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: karosas