7 rezultatų ieškant "kapotu"

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai, įdaryti grybais

Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, suma..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir silkių užkandis

Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)

Bulves kruopščiai nuplaukite ir su odele dvidešimt minučių virkite pasūdytame vandenyje.Pagaminkite padažą. Marinuotas raudonąsias saldžiąsias paprikas suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Ropinius svogūnus nulupkite ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Farsa sumaisyti su tarkuotu arba kapotu svogunu, kiausiniu, skystyje ismirkytu pyragu, gerai isminkyti, pagardinti. Mase suskirstyti gabaleliais (8-10), juos isploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uzdeti po kumpio arba desros griezineli ir siek tiek grybu, sumaisytu su kapotu pom..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kapotu