7 rezultatų ieškant "kapotu"

Keptas karpis

Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. Žuvį patiekite užpylę sviestu, su daržovių priedu. Priedui geriausiai tinka keptos bulvės, ar biri grikių košė. Jei naudosite grikių košę, ją patiekdami apibarstyk..

Recepto vertinimas: 1

Kotletai, įdaryti grybais

Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, suma..

Recepto vertinimas: 4

Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu. Padažui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)

Bulves kruopščiai nuplaukite ir su odele dvidešimt minučių virkite pasūdytame vandenyje.Pagaminkite padažą. Marinuotas raudonąsias saldžiąsias paprikas suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Ropinius svogūnus nulupkite ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Farsa sumaisyti su tarkuotu arba kapotu svogunu, kiausiniu, skystyje ismirkytu pyragu, gerai isminkyti, pagardinti. Mase suskirstyti gabaleliais (8-10), juos isploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uzdeti po kumpio arba desros griezineli ir siek tiek grybu, sumaisytu su kapotu pom..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kapotu