SŪRIO KAMUOLIUKAI

Ingridientai:
250 g fermentinio sūrio,
1 kiaušinis,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštelis ''Vegetos'',
aliejaus kamuoliukams kepti.

Kamuoliukų apvoliojimui:
1 kiaušinis,
miltų,
džiūvėsėlių.

Gaminimas
Stamblai sutarkuojame sūrį. Kiaušinį sumaišome su ''Vegeta'', įberiame pipirų, supilame ant tarkuoto sūrio, įberiame miltų ir viską išmaišome iki vientisos masės. Formuojame kamuoliukus, pavoliojame miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepame įkatintame aliejuje, kol gražiai parausta. Tiekiame su grietine ar majonezu. Šie kamuoliukai skaniausi karšti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!