25 rezultatų ieškant "kambario"

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

• Kalakutieną nuplaunam ir pernakt (ar visą parą) palaikome gerokai parūgštintame vandenyje(geriausiai –citrinos rūgštimi). • Nusausintą mėsą šiek tiek pamušame, be gailesčio įtriname paukštienos prieskoniais (gali būti ir su cinamonu) , kambario temperatūroje palaikom bent 3 va..

Recepto vertinimas: 4

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Braškių likeris

Į 1 l talpos stiklainį sluoksniais dedame braškes ir cukrų, užpilame degtine, įmetame gvazdikėlius.1 parą laikome kambario temperatūroje ir 2 paras šaltai. Likerį galima patiekti su smulkiai supjaustytomis braškėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių midus

Medų ištirpinkite vandenyje ir laikykite parą šiltoje vietoje, dažnai pamaišydami. Po to perkoškite, supilkite į puodą ir virinkite tol, kol liks pusė supilto skysčio. Vėl pripilkite vandens iki ankstesnio lygio, įdėkite apynių, surištų į marlę, prispauskite juos raudona plyta ir..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su maskarponės su sūriu

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais

Iš miltų, kiaušinio, vandens, druskos ir trupučio aliejaus užminkome tešlą ir palaikome pusvalandį kambario temperatūroje, kad sustingtų. Po to ant pabarstytos miltais lentelės plonai iškočiojame tešlą, formele arba stikline išpjauname skritulėlius. Špinatus perrenkame, gerai nup..

Recepto vertinimas: 1

Morkų ir ryžių sriuba

Puode ištirpiname sviestą, suberiame supjaustytas morkas ir 2-3 min. pakepiname. Supilame vištienos sultinį, suberiame cukrų, pasūdome, įberiame pipirų. Užverdame, sumažiname ugnį ir apie 30 min. paverdame neuždengę puodo, kol suminkštėja morkos. Puodą nukeliame nuo ugnies, at..

Recepto vertinimas: 0

Avižų kisielius

Miltai arba dribsniai užpilami drungnu vandeniu, išmaišoma, įmetama duonos plutelė ir kelios medžio anglys. Laikoma kambario temperatūroje apie 1 parą. Paskui perkošiama, pripilama iki 1l. vandens ir juo dar kartą perplaunami miltai. Skystis supilamas į puodą, pasūdoma, užvirinama ir..

Recepto vertinimas: 4

Džiovintų obuolių gira

Obuoliai nuplaunami, užpilami verdančiu vandeniu, pridengiami ir palaikomi parą. Paskui perkošiama, suberiamas cukrus, supilamos ištrintos mielės, išmaišoma ir rauginama šiltoje vietoje apie 20 val. Tada išpilstoma į butelius, gerai užkemšama, palaikoma keletą valandų kambario tempe..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su obuoliais

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, iškočioti ir iš jos išpjauti 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupti ir minkštimą supjaustyti kubeliais, sumaišyti su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinti uždengtą apie 10 min. Nui..

Recepto vertinimas: 0

Menkės šašlykai vakarėliui

Menkių filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabaliukais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite panašaus dydžio kaip žuvį gabaliukais. Citrinas nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, perpjaukite pusi..

Recepto vertinimas: 0

Nutellos pyragas

Sviestą ir cukrų išsukti iki vientisos masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Supilti pieną, įdėti Nutella ir gerai išmaišyti. Suberti išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Sudėti riešutus. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti 180-200 laipsnių C..

Recepto vertinimas: 5

Keksiukai su šokolado gabaliukais (Skirmantės) (foto)

Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės. Po vieną mušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Sudėti jogurtą, pieną ir gerai išplakti. Kepimo miltelius išmaišyti su sijotais miltais. Supilti į mišinį ir gerai išmaišyti. Sudėti šokolado gabaliukus (vaisius) ir atsargiai išma..

Recepto vertinimas: 0

Feta sūrio rutuliukai (Skirmantės) (foto)

Iš sūrio formuojami rutuliukai, kurie apvoliojami miltuose, tešloje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Apie 1 valandai įdedame į šaldytuvą (dėjau į šaldiklį, tai užteko 10-15 min). Kepame įkaitintame aliejuje. Patiekti karštus. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų sviesto sausainiai (Skirmantės) (foto)

Sumaišyti paprastą sviestą su riešutų sviestu, vėliau suberti baltąjį ir rudąjį cukrų ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir mikseriu gerai išplakti. Tuomet suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska ir gerai išminkyti. Padėti tešlą valandai į šaldytuvą...

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai romo triufeliai

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)

Sutarkuokite marcipanų masę. Išsukite masę su cukrumi ir kiaušinių baltymais. Gautą tešlą šaukštu išdėliokite ant kepimo skardoje patiesto sviestinio popieriaus. Išlyginkite sausainių paviršių. Palaikykite 30 minučių kambario temperatūroje. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175..

Recepto vertinimas: 5

Varškės pyragas su razinomis (Ramunės)

Tešlai kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi taip, kad cukrus visiškai ištirptų. Po vieną įmuškite kiaušinių trynius ir gerai išsukite, kad gautųsi vientisa masė. Miltus persijokite ir sumaišykite su kiaušinių mase ir įberkite druskos. Užminkykite vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 2

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS KEPTA ANT GROTELIŲ

Viska sumaisyti dubenyje, sudeti isvalyta zuvi ir marinuoti kambario temperaturoje 30 min. arba saldytuve apie 2 val. Paskui zuvi sudeti ant groteliu ir kepti...

Recepto vertinimas: 0

GERIAMAS CITRININIS ŠERBETAS

Nulupti citrinos zieveles. Uzvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos zieveles apie 3 min. Is citrinu isspausti sultis ir likusi tirstima uzpilti stikline karsto vandens; atvesinkite, iskoskite ir supilkite i vandeni, kur vire zieveles. Is likusio vandens ir cukraus isvirkite sirupa. Kol..

Recepto vertinimas: 0

SVAIGINANTIS PUNŠAS

Arbatzoles uzplikyti 100 ml vandens. Arbata atvesinti ir nukosti. Meta uzpilti degtine ir 1 val. palaikyti kambario temperaturoje. Po to sudeti leda ir supilti vyna. Is puses citrinos isspausti sultis, o kita puse supjaustyti griezineliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griezineliais. Arbata ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Teslai sviesta sutarkuojame burokine trintuve ir sumaisome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tesla 1 vai. paliekame saltai. Tuomet iskociojame ir ispjauname 8-10 lakstu ir iskepame 170-200 C temperaturoje. Is likusios teslos pjaunant lakstus iskepame kepinius trupiniams.Kremui puodelyje ar k..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys su varške

Varske, sviesta (jis turi buti minkstas), cukru ir vanilini cukru sumaisyk ir palaikyk apie valanda. Sausainius sulauzyk. Viska sumaisyk, valanda palaikyk kambario temperaturoje, tada kelioms valandoms padek i saldytuva. Istrauke supjaustykite gabaliukais ir jau galite valgyti. Skanaus!!! (Viktorij..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kambario