25 rezultatų ieškant "kambario"

Pieno gira

Cukrų ištirpdyti piene. Pieną užvirinus atvėsinti iki kambario temperatūros. Įdėti cukruje išrintas mieles ir užraugti. Atvėsinus išpilstyti į butelius. ..

Recepto vertinimas: 0

Martini steikas

Paruoškite steikus: plokščiame inde sumaišykite visus ingredientus , išskyrus mėsą ir alyvuoges. Tada pamarinuokite steikus kambario temperatūroje apie 2 val. , kelis kartus apverskite. Išimkite steikus is marinato, tačiau marinato neišpilkite. Kepkite keptuvėje ar padėkite ant karšt..

Recepto vertinimas: 3

Imbieriniai ledai

1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite kristalizuoto imbiero gabaliukus. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai. 2. Įmaišykite džino mišinį į ledus. Sudėkite į 20x10 cm indą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą iki..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

• Kalakutieną nuplaunam ir pernakt (ar visą parą) palaikome gerokai parūgštintame vandenyje(geriausiai –citrinos rūgštimi). • Nusausintą mėsą šiek tiek pamušame, be gailesčio įtriname paukštienos prieskoniais (gali būti ir su cinamonu) , kambario temperatūroje palaikom bent 3 va..

Recepto vertinimas: 4

Daržovės nuo grotelių

Daržoves nuplauti, nusausinti, nuo baklažano nupjauti lapkotį, paprikas perpjauti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti išilgai 2 cm pločio juostelėmis. Cukinijas ir baklažaną supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Marinato komponentus išmaišyti dubenėlyje.Marinatu aptepti daržoves ..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas Hermanas

Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 lai..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Rafaello“

Miltus ir krakmolą išmaišykite su mažu kiekiu pieno. Likusį pieną užvirinkite su cukrumi. Į verdantį pieną įdėkite miltų ir krakmolo mišinį. Gautą pudingą atvesinkite. Į šaltą pudingą įdėkite kiaušinio trynius, 150 g kokoso drožlių ir kambario temperatūros sviestą. Pailg..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir ryžių sriuba

Puode ištirpiname sviestą, suberiame supjaustytas morkas ir 2-3 min. pakepiname. Supilame vištienos sultinį, suberiame cukrų, pasūdome, įberiame pipirų. Užverdame, sumažiname ugnį ir apie 30 min. paverdame neuždengę puodo, kol suminkštėja morkos. Puodą nukeliame nuo ugnies, at..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su obuoliais

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, iškočioti ir iš jos išpjauti 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupti ir minkštimą supjaustyti kubeliais, sumaišyti su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinti uždengtą apie 10 min. Nui..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai keksiukai

Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukraus pudra ir žiupsneliu druskos. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius ir išplakti plakikliu. Tešlą supilti į riebalais pateptas kepimo formeles. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 0

Varškės keksas su vyšniomis

Kambario temperatūros sviestą mediniu šaukštu išsukti iki purumo. Sukant po šaukštelį berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vieną įmušti kiaušinius. Į masę įmaišyti pro sietelį pertrintą varškę. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, užsijoti ant varškės bei ..

Recepto vertinimas: 0

Menkės šašlykai vakarėliui

Menkių filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabaliukais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite panašaus dydžio kaip žuvį gabaliukais. Citrinas nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, perpjaukite pusi..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas su šafranais

Pieną užvirti su druska, šafranais, vanilės ankštimi ir 50 g cukraus, įmaišyti ryžius ir sumažinti ugnį. Maišant medine mentele virti 20 minučių. Supilti 50 g cukraus, apelsino ir citrinos sultis, dar pavirti 5 minutes. Iš vanilės ankšties išskobti šerdį ir įmesti atgal į ryž..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės su pomidorų pagardais

Pomidorus pusei minutės sudėti į verdantį vandenį. Išgriebti, perlieti šaltu vandeniu, nulupti odeles, supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. Sėklalizdžius šiek tiek pasūdyti ir sudėti į sietą, kad išsiskirtų sultys. Pomidorų ketvirčius smulkiai supjaustyti (ku..

Recepto vertinimas: 0

"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai

Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite sviestą ir maišykite iki tolygios, žvilgančios masės. Nukelkite nuo ugnies. Ištirpinkite karčiai saldų šokoladą prikaistuvyje..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite. Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos trešnės

Viena stikline tresniu lapu supjaustyti juostelemis, uzpilti 300 ml karsto vandens ir 2-3 min. virti uzdengtame inde. Po to palikti pastoveti 2-3 vai. siltoje vietoje. Tuomet nukosti. Paruostas tresnes, isemus kauliukus, sudeti i stiklaini, apibarstyti cukrumi ir uzpilti parugstinta vysniu lapu trau..

Recepto vertinimas: 0

Parauginti saldžiarūgščiai patisonai

Jaunus 3-5 cm skersmens patisonus nuplauti, sudeti i inda sluoksniuojant su prieskoniais. Saltame vandenyje istirpinti druska ir cukru, uzpilti ant patisonu ir paslegti. Laikyti kambario temperaturoje, kol pavirsiuje atsiras putu, o surymas pasidarys drumzlinas. Tuomet patisonus perdeti i paruostus ..

Recepto vertinimas: 5

Vytintos aktinidijos

Nevisiskai subrendusias, bet pradejusias minksteti aktinidijas uzpilti 350-400 g cukraus ir laikyti per nakti (9-10 vai.) kambario temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti ir is ju paruosti sirupa - 300 g cukraus ir 250 g sulciu. Uogas uzpilti sirupu ir kaitinti 80 C temperaturoje 7-8 min. Pakait..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kambario