25 rezultatų ieškant "kalendra"

Žuvies guliašas su kalendra

Plonais skrituliukais supjaustome ankstyvuosius svogūnėlius. Agurkus nulupame, išskobiame sėklas ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Pomidorus taip pat supjaustome gabaliukais. Įkaitinę aliejų, pakepiname svogūnus. Sluoksniais sudedame pomidorus, po to agurkus, žuvį. Pasūdome, įberi..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis marškinėliuose

Išskrostus ir išvalytus upėtakius pabarstyti druska ir pipirais. Susmulkinti petražoles. Žuvį apibarstyti čiobreliais, 3 did. šaukštais smulkintų petražolių ir kalendra. Sudėti į indą, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 1 val. Įkaitinti orkaitę iki 200 C. Smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir bulvių sriuba

Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vištienos sultinyje. Viską sutrinti į tyrę, sudėti grietinę. Pagardinti druska, pipirais, malta kalendra ir imbieru. Keptuvėje be riebalų pakepinti migdolus. Prieš patiekiant sudėti į sriubą. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai

Nulupti imbiero šaknį, svogūną ir česnako skiltelę. Imbierą supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais gabalėliais. Sudėjus kmynus ir gvazdikėlius visą tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudėti mėsos faršą ir pakepinti. Įmaišyti ryžius ir užpilti 1/2 l sūdyto vande..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis graikinių riešutų padaže

Paruoštą žuvį supjaustome gabalais, apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Užpilame pomidorų tyre, užverdame, po to supilame graikinių riešutų padažą, paverdame 2-3 min. Žuvį perdedame į pakaitintą lėkštę, apipilame padažu, apibarstome susmulkintomis petražolėmis ir tie..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų padažas

Susmulkintus graikinius riešutus, smulkiai supjaustytą saldžiąją papriką, česnaką, kalendrą, šafraną arba maltą ciberžolę suberiame į dvi stiklines šalto virinto vandens, įpilame vyno acto ir labai gerai išplakame. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su džiovintais abrikosais

Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir trošk..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta ant iešmelių

Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Svogūnus ir česnakų skilteles nulupame, smulkiai supjaustome ir sudedame į negilų indą. Supilame aliejų, sojų padažą, citrinų sultis, susmulkintą kalendrą arba kmynus, maltus pipirus ir viską išmaišome. Į paruoštą mari..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su granatais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Vištos krūtinėl..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos su pupelėmis

Vidutinio dydžio dubenėlyje sumaigykite tuną šakute. Sudėkite pupeles, svogūnus, petražoles, kalendrą ir gerai sumaišykite. Salotų lapeliais išklokite salotinės dubenį, kad uždengtų ir dugną, ir šonus. Tuomet sudėkite tuno mišinį. Atskirame dubenėlyje šakute suplakti aliejų,..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite paprikas ir pakepinkite, kol suminkštės (5-7 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruo..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šampanu ir kalendra

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite šampaną ir kaitinkite, kol išgaruos (apie 5 min.). Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite s..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su bambukų ūgliais

Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudė..

Recepto vertinimas: 3

Aitriosios paprikos padažas salotoms

Suplakite actą, kmynus, druską ir pipirus. Paruoškite aitriąją papriką ( perpjaukite papriką išilgai pusiau ir išvalykite vidų;aštriu peiliu supjaustykite puseles siauromis juostelėmis; sudėkite juosteles į krūvą ir supjaustykite smulkiais kubeliais). Sudėkite kitus komponent..

Recepto vertinimas: 0

Kakikas. Padažas salotoms

Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėkleles ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite agurkus į koštuvą, pasūdykite ir sumaišykite. Palaikykite 15-20 minučių. Česnaką sukapokite smulkiai, mėtas-stambiau. Į dubenį sudėkite agurkus, čeasnaką, mėtas..

Recepto vertinimas: 0

Varškė su morkomis

Varškę išplakite su trupučiu mineralinio vandens. Morką sutarkuokite ir sumaišykite su varške. Pagardinkite druska, pipirais, kalendra arba cinamonu. Dėkite varškę į lėkštutes, pabarstykite saulėgrąžomis. Patiekite su duona, plonai užtepta sviestu ir medumi. ..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ - BULVIŲ SRIUBA

Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vistienos sultinyje. Viska sutrinti i tyre, sudeti grietine. Pagardinti druska, pipirais, malta kalendra ir imbieru. Keptuveje be riebalu pakepinti migdolus. Pries patiekiant sudeti i sriuba...

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsu, isskopti vidu ir apvertus apdziovinti. Paruosti idara: svoguna, cesnaka, imbiera aplupti. Svoguna smulkiai supjaustyti, cesnaka susmulkinti, o imbiera sutarkuoti per smulkia trintuve. Suri sutrinti sakute arba permalti. Keptuveje ikaitinti alieju, suberti svog..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU MORKOMIS IR PASTARNOKAIS

Nulupus ir pasalinus kaulus, silke supjaustyti norimo dydzio gabaliukais ir sudeti i silkine. Virta morka ir virta pastarnoka supjaustyti siaudeliais. Svogunus supjaustyiti pusziedziais, pakepinti aliejuje, sudeti morkas ir pastarnokus, pasudyti, paskaninti kalendra ir dar kiek pakepinus uzdeti ant ..

Recepto vertinimas: 4

LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINU

Svoguna aplupti ir smulkiai supjaustyti. Morkas nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Lesus nuplauti. Kmynus ir kalendru seklas pakepinti sausoje keptuveje. Tada jas supilti i troskinimo inda, ten taip pat sudeti svogunus, morkas, lesius, supilti apelsinu sultis ir darzoviu sultini, pasudyti. Inda uzde..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS

Biriu ryziu kose permalti mesmale ir sumaisyti su grietine. Tinka prie mesos, varskes patiekalu, saldziu vaisiu bei uogu.Paduodant padaza prie mesos patiekalu, ji galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrunu, raudoneliu, ciobreliu ir kt.Padaza, skirta varskes patiekalams, si..

Recepto vertinimas: 0

TAILANDIETIŠKA MELIONO SRIUBA

I karsta sultini suberti meliono gabaliukus ir virti 15 min. Paskaninti sojos padazu, druska, pipirais. Pries patiekiant suberti raudoneli, kalendra ir ismaisyti.Patiekti su biriai virtais ryziais.Vietoj meliono galima naudoti cukinija...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kalendra