25 rezultatų ieškant "kaitinti"

Įdarytos austrės

Į kepimo indą suberti visą stambią druską ir kaitinti ją iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 min. Į austrių geldelių tarpus įlašinti citrinos sulčių ir kai pradės atsidarinėti, jas peiliu atidaryti. Svieste pakepinti visas daržoves..

Recepto vertinimas: 4

Riešutiniai ledai

Pieną su cukrumi supilti į vidutinio dydžio puodą. Maišyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus ištirps.Kukurūzų miltus sumaišyti su truputėliu kondensuoto pieno ir sukrėsti į pieno ir cukraus mišinį. Vėl kaitinti ant silpnos ugnies maždaug 3-4 minutes, kol ma..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dribsnių saldainukai

Obuolius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sviestą ištirpinti, sumaišyti su avižiniais dribsniais, kaitinti maišant, kol dribsniai pagels. Cukrų pakaitinti, kol paruduos, supilti į puodą su obuoliais ir dribsniais. Masę kaitinti maišant, įpilti uogienės, suberti kavą. (Vietoj uogien..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su ryžiais

Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmušti. Faršą sumaišyti su virtais ryžiais, įpilti 2 šaukštus vandens. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po krūvelę įdaro, susukti, surišti ir kepinti. Tada užpilti vandeniu ir troškinti 1 valandą. Ištroškinus, į tą skystį įdėti milt..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su šviežiais briedžiukais

Briedžiukus nuvalyti, nuplauti, įpilti daug vandens ir kaitinti, kol vanduo beveik užvirs. Kaitinant grybus maišyti, kad nuo jų nelygaus paviršiaus geriau nusiplautų nešvarumai ir smėlis. Paskui sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvmti ir supjaustyti. Daržoves nuvalyti, supjaustyti gražiais ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio padažas

Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garnyras, tai jį, sudėjus kiaušinius, reikia kaitinti iki virimo, o jeigu juo užpilama mėsa,kepama orkaitėje - iš anksto kaitinti nereikia. Padažas tinka prie paukštie..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena grietinėlės padaže

Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti i keptuvę su ištirpintu sviestu, pakepinti,kol mėsa pabals. Vėliau suberti susmulkintą svogūną, svogūnui apkepus-supjaustytus smulkiais griežinėliais pievagrybius. dar pakepinti apie 10min. paskui supilti grietinėlę, sudėti prieskonius pagal sk..

Recepto vertinimas: 5

Cukinijų sriuba su grybais

Grybus nuvalyti, labai smulkiai supjaustyti. Svogūną ir česnaką nulupti, sukapoti kuo smulkiau. Nupjaustyti cukinijos galus ir perpjauti išilgai pusiau, supjaustyti nestoromis riekelėmis. Nuskusti ir supjaustyti kubeliais bulves. Puode išlydyti sviestą, suberti svogūnus, česnaką ir smul..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas dubenyje

Obuolius ir rabarbarus nulupti, supjaustyti. Obuolius sudėti į puodą, suberti cinamoną ir įpilti 50 ml vandens. 10 min. kaitinti ant vidutinės ugnies. 2 Rabarbarus pakaitinti puode uždengus 5-10 min. Obuolius ir rabarbarus išmaišyti ir supilti į kepimo indą. Tešlą atšildyti. Iš ..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su vaisiais

Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinti sviestą, cukrų ir druską. Nuolat maišant berti miltus ir kaitinti, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Nuėmus nuo ugnies, maišyti, kol atvės, vieną po kito sudėti kiaušinius. Šia mase užpildyti konditerinį maišelį ir išspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti stambiai supjaustytas česnako skilteles, baziliko lapelius, smulkiai supjaustytą aitriąją papriką. Viską truputį pakaitinti. Tada sudėti konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinti apie 10 min. Kartkartėmis vis įpilti po šaukštą jau..

Recepto vertinimas: 2

Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažu

Mieles ištirpinti 85 ml drungno pieno, suberti 100 g miltų bei 30 g cukraus ir viską sumaišyti iki vientisos masės. Uždengti ir 1 val. laikyti šiltoje vietoje. Tuomet suberti likusius miltus, įmušti 2 kiaušinius, dėti papildomus 3 trynius, įpilti 60 ml pieno ir suminkyti vientisą teš..

Recepto vertinimas: 0

ALVYDO GULIAŠAS

Vistienos krutineles itrinti prieskoniais, darzoves supjaustyti. Ikaitinti keptuvi , sudeti juostelemis supjaustyta vistiena, prispausti ir neuzdengus kepti 3-5 min. Po to suberti susmulkinta cesnaka, saldziaja paprika, ananaso gabaliukus, ipilti konservuotu ananasu sulciu ir 2 valg. saukstus pomido..

Recepto vertinimas: 5

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ SALDAINIAI

Obuolius supjaustyti smulkiais gabaleliais. Sviesta istirpinti, sumaisyti su aviziniais, kaitinti maisant, kol dribsniai pagels. Cukru pakaitinti, kol paruduos, supilti i puoda su obuoliais ir dribsniais. Mase kaitinti maisant, ipilti uogienes, suberti kava. (Vietoj uogienes galima ideti citrinos ru..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ KOMPOTAS

Vysnias nuplauti ir sudeti i stiklainius. I karsta vandeni suberus cukru, isvirti sirupa ir ji uzpilti ant vysniu. Kaitinti 85oC temperaturoje 1 l talpos stiklainius 20-25 minutes...

Recepto vertinimas: 2

Natūralūs žirneliai I

Isgvildentus zirnelius, uzpylus saltu vandeniu, kaitinti iki 90 C ir islaikyti tokioje temperaturoje 4 min. Isgriebus is vandens, atvesinti saltu vandeniu. Vandeniui nuvarvejus, suberti i paruostus stiklainius, uzpilti karstu surymu ir verdanciame vandenyje kaitinti du kartus. Pirma karta 0,5 I stik..

Recepto vertinimas: 0

Su actu marinuoti žalieji žirneliai

Isgliaudytus zirnelius suberti i puoda, virti 3-5 min., priklausomai nuo ju subrendimo. Isgriebus is vandens, perpilti saltu vandeniu. Vandeni nuvarvinti, zirnelius sudeti i sterilizacijai paruostus stiklainius, uzpilti karstu marinatu ir kaitinti du kartus 100 C temperaturoje. Pirma karta 0,5 l sti..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sultys su minkštimu

Nuplautas tresnes, geriau be kauliuku, kaitinti 60-70 C temperaturoje, kol suminkstes. Tuomet pertrinti per asutini ar plastmasini tinkleli. Sultis su minkstimu reikia gaminti greitai, nes trinant i zaliava patenka daug oro, todel ji gali patamseti ir suirti nemazai vitaminu. Kad sultys nepatamsetu,..

Recepto vertinimas: 0

Kaitinti vaisiai ir uogos su sultimis ir romu

I puoda supilame sultis, cukru ir sildome maisydami, kol cukrus istirps. Sudedame susmulkintus vaisius, pakaitiname 3-4 min. (tik neuzverdame), sudedame uogas ir riesutus, supilame roma.Uzdengiame, palaikome 20 min...

Recepto vertinimas: 0

Putinų sultys su minkštimu

Vaisius nuplauti ir 6-9 min. pakaitinti verdanciame vandenyje. Jei vaisius plikysite trumpiau, ju odele bus kieta! Tuomet pertrinti per tinkleli. Tyre (1:1 sumaisyti su cukraus sirupu ir suplakti. Kaitinti iki 60-65 C temperaturos, nuolat maisyti.Karstas sultis supilstyti i stiklainius ir kaitinti 9..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės su svarainiais

Moliugus, agurocius ir cukinijas nulupti, isimti seklas su jas gaubianciu minkstimu ir blansiruoti pasudytame vandenyje. Agurkus blansiruoti neluptus.Agurkus ir mazus agurocius bei mazas cukinijas marinuoti nepjaustytus, o moliugus bei stambius agurocius ir cukinijas pjaustyti stambiais kubeliais.Is..

Recepto vertinimas: 0

Čirvyniai blynai

I miltus imusti kiausinius, gerai ismaisyti, tada pilti piena, suberti cukru, sudet grietine ir vanilina. Tesla reikia gerai ismaisyt, kad nebutu jokiu gumuleliu. Tada specialia keptuve reikia ikaitinti ir joje kepama...

Recepto vertinimas: 3

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kaitinti