20 rezultatų ieškant "kadagio"

Jūros ešeriai su daržovėmis

Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..

Recepto vertinimas: 5

Marinuota jautiena

Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas avienos kepsnys

Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas kepsnys

Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..

Recepto vertinimas: 0

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

Šoninės vyniotinis

Šoninės vyniotinis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g kiaulienos šoninės, 2.150 g raugintų kopūstų, 3.2 pomidorai, 4.svogūnas, 5.šaukštas garstyčių, 6.šaukštas pomidorų padažo, 7.stiklinė sultinio, 8.aliejaus, 9.lauro lapelis, 10.2 kadagio uogos, 11.maltų pipirų, 12.kvapniųj..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgų sriubaIngridientai:1000 g jautienos kaulų 1 saliero stiebas šviežios petražolės 2 laurų lapeliai 20 g juodųjų pipirų 100 g svogūnų 1000 g moliūgų minkštimo 30 g sviesto 50 g kadagio uogų šviežių krapų 100 g grietinėlės pipirųGaminimasDideliame puode ..

Recepto vertinimas: 4

Žvėrienos troškinys

Žvėrienos troškinysIngridientai:4—5 žalios bulvės, 400 g žvėrienos (briedienos, stirnienos, šernienos ar kt.), stiklinė pupelių, 2 svogūnai, morka, 2 obuoliai, 50 g sviesto ar margarino, 3 kadagio uogos, druskos, vandens.Gaminimas Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nak..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytas ungurys

Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..

Recepto vertinimas: 1

Žemaitiški kepsneliai

Žemaitiški kepsneliaiIngridientai:1/2kg kiaulienos, kadagio uogų, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, druskos. Įdarui: 100 g rūkytų lašinių, 3 svogūnai, 1/2 stiklinės juodos duonos trupinių, 40 g sviesto kepimui.Gaminimas Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabaliukais, išmušama, �..

Recepto vertinimas: 4

Šatrijos raganų kepsnys

Šatrijos raganų kepsnysIngridientai:600 g kiaulienos (be kaulų), 1—2 svogūnai, prieskonių, kadagio uogų, burokėlių rūgšties, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilam..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviškas midus

Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri�..

Recepto vertinimas: 0

KADAGIŲ ALUS

KADAGIŲ ALUSIngridientai:8 l vandens250g džiovintų kadagio uogų1 sauja sausų apynių konkorežių10g mielių500g cukrausGaminimasKadagius ir apynius užpilti vandeniu ir pusę valandos, nuolat maišant virti ant silpnos ugnies. Perkošti, sud&..

Recepto vertinimas: 3

ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATAS

ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATASIngridientai:1 l acto, 1 l vandens, 1 morka, petražolių, salierų, svogūnų, laurų lapų, juodųjų pipirų, kvapniųjų pipirų, čiobrelio, kadagio uogų, 1 šaukštas drus..

Recepto vertinimas: 0

VIRTOS KIAULIŲ KOJOS

VIRTOS KIAULIŲ KOJOSIngridientai:2 kg kiaulių kojų.Sūrymui:2,5 l vandens,25 g cukraus,25 g kadagio uogų,300 g druskos.GaminimasVandenį užvirinti, ištirpinti druską, cukrų, suberti sutrintas kadagio uogas. Tada nuimti nuo ugnies ir ataušinti.Kiau..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos suktinukai su rūkytais lašinukais

Kiaulienos suktinukai su rūkytais lašinukaisIngridientai:4 kiaulienos nugarinės gabaliukai, kietai virtas kiaušinis, žalias kiaušinis, 100 g rūkytų lašinukų, pyrago dižūvėsėlių, kmynų, svogūnas,druskos, pipirų,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kadagio