23 rezultatų ieškant "juose"

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Aliejuje pakepinkite svogūną ir prieskonius. Sudėkite morkas ir moliūgą ir pakepinkite 5 minutes. Supilkite vandenį, įdėkite sulinio kubelį ir pavirkite apie 15 minučių. Leiskite ataušti, retkarčiais pamaišykite. Supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir žaliųjų citrinų sultis. Pa..

Recepto vertinimas: 5

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai rageliai

Virtas bulves sumalame, o kumpį labai smulkiai supjaustome. Įberiame krakmolą, įmušame kiaušinius, paskaniname prieskoniais ir gerai išminkome. Iš šios masės suformuojame ragelius, įspaudžiame juose duobutes ir į jas pridedame fermentinio sūrio, sumaišyto su kiaušiniu bei petražol..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta veršiena

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, citrinos sultimis ir sudėti į sviestu išteptą indą. Ištirpinti riebalus, juose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti. Pagamintu padažu apipilti mėsą, apibarstyti džiūvėsėliais ir sūriu. Tada apdėlioti sviesto griežinėliais ir kepti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su padažu

Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Spirginta kiauliena su agurkais

Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ir juose paspirginkite skiltelėmis supjaustytus svogūnus. Paskui į lašiniukus sudėkite 8-10 g dydžio gabaliukais supjaustytą kiaulieną ir kepkite maišydami, kol gražiai apkepa. Viską užpilkite raudonuoju arba pomidorų padažu.agurkus nulupk..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų padažas

Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys tamsiai geltonas, suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių pavirinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, pjaustytų svogūnų lai..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Agurką ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname kopūstą, svogūnų laiškus ir krapus. Padažui garstyčias sumaišome su trupučiu druskos, cukraus, pipirų, actu ir maišydami dalimis supilame aliejų, maišome, kol padažas bus vienalytis. Viską sumaišome su p..

Recepto vertinimas: 4

Razinų padažas

Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks raz..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su špinatais ir sūriu

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Menkė su ryžiais ir morkomis

Menkė supjaustoma vienodais gabaliukais. Miltai sumaišomi su pipirais, druska, viskas gerai išmaišoma. Menkės gabaliukai pavoliojami miltuose ir bent 10 minučių juose paliekami. Po to kepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai parusvėja. Ryžiai labai gerai keliskart nuplaunami, kol nu..

Recepto vertinimas: 3

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

Sraigės vyno padaže

Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti juose smulkiai papjaustytą kumpį, susmulkintą česnaką ir sutrupintą duoną be plutos. Užpilti vynu, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Kai padažas užvirs, įdėti į jį sraiges ir virti, kol ..

Recepto vertinimas: 4

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su riešutais

Kedrų riešutus suberkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir pakepinkite karštoje orkaitėje. Palikite, kad atvėstų. Miltus sumaišykite su druska ir maltais pipirais. Juose pavoliokite nuplautus, nusausintus ir porcijomis supjaustytus vištienos gabalėlius ir 5 minutes kepkite ka..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos užkandžio kriaušės

Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes. Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir svi..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos pjausniai su mangais

Mangus nulupame, išimame kaulą, o minkštimą supjaustome skiltelėmis. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka ir sumaišome su žalumynais. Pjausnius nuplauname ir nusausiname popierine servetėle. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname pjausnius iš abiejų pusių. Išėmę iš keptuvės pasū..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis po antklode (foto)

Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių. Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu. Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti alieju..

Recepto vertinimas: 5

Žydiški pyragėliai su varške

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šald..

Recepto vertinimas: 3

Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)

Krūtinėlę supjaustome kepsnių pavidalu, pamušame ir apibarstome prieskoniais. Gaminame įdarą: sutarkuojame sūrį ir sviestą. Juos išsukame į vientisą masę. Ant vištienos dedame įdarą, susukame taip, kad įdaras neišbėgtų bekepant ir susmeigiame mediniais smeigtukais. Išplakame ..

Recepto vertinimas: 5

AŠTRUS MEKSIKIEČIŲ TROŠKINYS

Svogunai ir cesnakai nulupami ir susmulkinami. Jautiniai riebalai istirpinami ir juose pakepinami svogunai ir cesnakai. Tada sudedamas kumpis ir kepinamas, kol papilkeja. I dideli puoda sudedama pakepinta mesa, pupeles, ipilame truputi vandens, pasudome, suberiame pipirus, sutrinta aitriaja paprika,..

Recepto vertinimas: 0

Kremas su braškėmis

Plakimo inde suplakame kondensuota piena su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Zelatina isbrinkiname 3-juose saukstuose pieno, istirpiname ir po truputi supilame i plakama krema. Kai kremas pradeda stingti, ji plakame,kol susidaro putos. Braskes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinemis pusemis ..

Recepto vertinimas: 5

Daržovėmis Įdaryta nugarinė

•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjauname kišenėles. Gabalėlius ir jų vidų įtriname prieskoniais. Paliekame 1 val.•Įdarui burokine trintuve sutarkuojame salierą, morkas ir fermentinį sūrį. Suplakame kiaušinį su druska ir sumaišome su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: juose