10 rezultatų ieškant "juoduosius"

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais

Triušį išdaryti, atskirti mėsą nuo šlaunų ir ją palikti kukuliams. Šakniavaisius įdėti į 3 l vandens, kartu su likusia triušiena ir prieskoniais. Virti 1 valandą. Paruošti kukulius: mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, supilti grietinę, likerį, suberti petražolių lapelius, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Dideliame puode užvirinkite 1,5 1 pasūdyto vandens. Saltame vandenyje gerai nuplaukite jautienos kaulus, sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu, vėl užvirinkite ir nugriebkite putas. Daržoves nuplaukite, nuvalykite ir stambiai supjaustykite, kartu sudėkite laurų lapelius, juoduosius pipir..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karštas sutrinti šakute. Į gautą košę pridėti miltus, trynius, petražoles, druską, juoduosius pipirus, maltus muskato riešutus, sutrintą česnaką. Gautą masę gerai išmaišyti ir vandenyje suvilgytu š..

Recepto vertinimas: 0

Antis konjake

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Aviena provonsališkai

Avieną išmušti kapokle. Paruošti įdarą: kiaulieną sumalti mėsamale, suberti susmulkintas petražoles, įpilti konjaką, druską ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišyti, uždėti ant išskleistos mėsos, suvynioti ir keliose vietose perrišti siūlu. Puode smarkiai įkaitinti aliejų..

Recepto vertinimas: 0

Kepta sardinių filė

Keturis folijos lakštus sutepkite aliejumi. Į kiekvieną jų padėkite porciją sardinių (odele žemyn). Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Dubenyje sumaišykite pomidorus, ankštinius pipirus, kaparėlius, pomidorų padažą, česnaką, citrinos sultis, druską bei juoduosius ..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAIS

Mesa supjaustyti kubeliais (kaip guliasui) ir apkepinti svieste 5-7 minutes. Paskui sudedame sveikus nesutrintus juoduosius serbentus ir kepiname dar apie 5 minutes. Raudonus serbentus sutriname su cukrumi ir sudedame i keptuve. Ismaisome ir pakepiname dar apie 5 minutes. Vandenyje ismaisome miltus ..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA KINIŠKAI

Mesa nuplauti, supjaustyti kuo siauresnem juostelem ir sudeti i dubeni. Labai smulkiai supjaustyti cesnaka, suberti ant mesos, uzpilti sojos padaza, vyno acta, suberti druska, cukru, juoduosius pipirus, aitriaja paprika. Mesa su priedais gerai ismaisyti ir palikti 12 val. saldytuve. Kas 2 val. reiki..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su baravykais

Baravykus nuvalome ir isverdame pasudytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mazesnius paliekame patiekalui papuosti. Pasudytame vandenyje isverdame makaronus. Keptuveje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogunu galvutes. Suberiame susmulkinta sultinio kubeli ir miltus. Nuolat..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: juoduosius