14 rezultatų ieškant "juodosios"

Krevetės su tirštu pomidorų padažu

Krevetės su tirštu pomidorų padažuIngridientai:3 porcijoms: 400 g šviežių vidutinio dydžio krevečių; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; ½ arb. š. džiovintų čili pipirų; 3 susmulkinti pomidorai; 4 aliejuje konservuoti saulėje džiovinti pomidorai; ..

Recepto vertinimas: 4

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbataIngridientai:4 porcijoms: 500 ml vandens; 2 arb. š. juodųjų arbatžolių; 2 arb. š. džiovintų mėtų; 4 rutuliukai citrininių ar apelsininių ledų; 2 prinokę kiviai; 20 ml mėtų likerio.Gaminimas Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Arbata su vynuIngridientai:1 puodelis užplikytos juodosios arbatos, 75 g raudonojo desertinio vyno, 1 arb. š. vanilinio cukraus.Gaminimas Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbiero arbata Ingridientai:5-6 porcijoms: 1 gabalėlio šviežio imbiero, 1,5 citrinos, 5-6 šaukštelių juodosios arbatos, 1 gvazdikėlio, 5-6 ledo gabaliukų, ledinukų cukraus. Gaminimas Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonai..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška arbata (Jūratės)

Pieniška arbata (Jūratės)Ingridientai:1 šaukštelis arbatžolių (žaliosios ar juodosios arbatos), 1 stiklinė pieno, cukraus ar medaus pagal skonį.Gaminimas Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas pyragas vakarienei

Angliškas pyragas vakarieneiIngridientai:250 g sviesto arba margarino; 175 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 kiaušiniai; 300 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; Tarkuota citrinos žievelė; 75 g šviesių razinų; 75 g tamsių razinų; 100 g vaisių cukrinukų (cukatų); 75 g susmulkintų ..

Recepto vertinimas: 4

Arbata su džiovintais obuoliais

Arbata su džiovintais obuoliaisIngridientai:3 l vandens; 1 citrinos sultys; 2 valg. š. juodosios arbatos arbatžolių; 1 stiklinė medaus; 300 g džiovintų obuolių; 1 valg. š. cinamono.Gaminimas Užverdame vandenį ir puode juo užplikome arbatžoles. Suberiame cinamoną ir džiovintus obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų salotos su pomidorais ir putpelių kiaušiniais

Avokadų salotos su pomidorais ir putpelių kiaušiniaisIngridientai:2 avokadai; 3 pomidorai; 2 svogūnai; 3 putpelių kiaušiniai; 2 valg. š. petražolių lapelių; 6 juodosios alyvuogės. Padažui: 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 valg. š. citrinos sulčių; 1 arb. š. garstyčių; Druska ir..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIS SU SLYVOMIS

ŽĄSIS SU SLYVOMISIngridientai:Žąsisapie 80 g riebalų600 g džiovintų (arba šviežių) slyvų3-4 kiaušinių baltymaistiklinė stiprios juodosios arbatospagal skonį druskos, cukraus, pipirųcitrinos sulčiųpaukštien..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų arbata

Juodųjų serbentų arbataIngridientai:0,5 stiklinės juodųjų serbentų,1 arbatinis šaukštelis juodosios arbatos arbatžolių,cukraus,pieno,1 l verdančio vandens.GaminimasNuplautas uogas, arbatžoles ir 1 arbatinį šaukštelį..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su ikrais

Užkandis su ikraisIngridientai:(7 porcijos)7 ryžių paplotėliai,7 juodosios alyvos be kauliukų,citrinos, cikorijų lapelių,7 arbatiniai šaukšteliai raudonųjų ikrų, truputis druskos, 100 g sviesto,petražolių lapelių,medi..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su džiovintais obuoliais

Arbata su džiovintais obuoliaisIngridientai:3 l vandens,1 citrinos sultys,2 šaukštai juodosios arbatos arbatžolių,1 stiklinė medaus,2 pakeliai obuolių traškučių,1 šaukštas cinamono.GaminimasUžverdame vandenį ir puode juo užpl..

Recepto vertinimas: 0

NEPAPRASTASIS KREMAS

NEPAPRASTASIS KREMASIngridientai:1 PUODUKAS IŠVIRTOS JUODOSIOS ARBATOS,1 PUODUKAS PIENO,2 ŠAUKŠTELIAI CUKRAUS,1 KIAUŠINIS,1 ŠAUKŠTAS BULVIŲ KRAKMOLO,VALININIO CUKRAUS.GaminimasĮ METALINĮ PUODELĮ SUPILTI PIENĄ, CUKRŲ, BULVIŲ KRAKMOL..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su "Fetos" sūriu

Salotos su "Fetos" sūriu Ingridientai: 100 gramų agurko, 50 gramų „Fetos" sūrio, 30 gramų raudonos paprikos, 7-8 juodosios alyvuogės be kauliukų, 5-6 graikinio riešuto puselės, truputis svogūnų laiškų Padažui 1/3 arbatinio šaukštelio cukraus, 1/3 arbatinio šaukšte..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: juodosios