25 rezultatų ieškant "juod"

Ypatingoji kiaušinienė su juoda duona

Ypatingoji kiaušinienė su juoda duona Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: - 3 kiaušinių; - 50 g Ruginės plikytos duonos; - 25 g sviesto, druskos. Gaminimas: Duonai nupjaunama plutelė ir riekelės supjaustomos kubeliais. Po to kubeliai pakepinami svieste ir ant jų muša..

Recepto vertinimas: 5

Juodos duonos ir morkų apkepas

Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilis

Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilisIngridientai: 0,5 litro juodųjų serbentų sulčių 1 litro vandens 2 šaukštai kmynų cukraus Paruošimo būdas: Išvirkite kmynų arbatą , iškoškite , supilkite į ją sultis , suberkite cukrų , įdėkite griežinėlius citrinos , gėrimą t..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų ridikų salotos

Juodųjų ridikų salotos Ingridientai: 2-3 ridikų 3 -4 valgomieji šaukštai majonezo 3-4 valgomieji šaukštai grietinės krapų, druskos Gaminimas: Juoduosisius ridikus nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Pasūdome, uždengę indą su tarkuotais ridikais lekšte sukratome. Po to..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..

Recepto vertinimas: 0

Juodos duonos alus

Juodos duonos alus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kepalas juodos duonos, 50 g mielių, 10 g apynių spurgų, 10 l vandens. Gaminimas: Duonа supjaustome riekėmis, išdžioviname ir paskrudiname. Jeigu norime, kad alus būtų tamsesnis, duoną skrudiname labiau. Vandenį užviriname su apy..

Recepto vertinimas: 0

Juodos duonos trupinių tortas

Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..

Recepto vertinimas: 4

Juodieji serbentai savo sultyse

Juodieji serbentai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 700g cukraus Gaminimas: Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80&..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų uogienė

Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..

Recepto vertinimas: 0

JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS

JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg juodų serbentų uogų, 1 l vandens, 350-370 g cukraus Gaminimas: Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus di..

Recepto vertinimas: 1

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“Ingridientai:Tuno paštetui: 160 g konservuoto tuno 20 g minkšto sviesto40 g 9% varškės5 g konservuotų kaparėliųdruskosmaltų juodųjų pipirųAlyvuogių tyrei „Tapenada“:..

Recepto vertinimas: 2

Vyšnios su juoda duona

Vyšnios su juoda duonaIngridientai:150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos, 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, 400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus, 200ml grietinėlės, malto cinamono.Gaminimas 1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupiniu..

Recepto vertinimas: 0

Juoda ruginė duona

Juoda ruginė duonaIngridientai:10kg stambiai maltų ruginių nusijotų miltų, 5l. vandens, 100g druskos, raugo.Gaminimas Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai a..

Recepto vertinimas: 3

Plikyta juoda ruginė duona

Plikyta juoda ruginė duonaIngridientai:10kg nusijotų ruginių miltų, 5l. vandens, 100g druskos, kmynų, raugo.Gaminimas Išėmus raugą, į duonkubilį suberiamą 1/3 kepimui skirtų miltų, užplikoma verdančiu vandeniu ir gerai išmaišoma, kad neliktų sausu miltų. Duonkubilis šiltai už..

Recepto vertinimas: 2

Kokteilis "Juodoji rožė"

Kokteilis "Juodoji rožė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vynas 30g 2. Degtinė 20g 3. Juodųjų serbentų likeris 30g 4. Vyšnios, išmirkytos likeryje 10g 5. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Juodukas"

Pyragas "Juodukas"Ingridientai:2 stiklinės miltų, 4 kiaušiniai, 250 g. sviesto arba margarino, 2 stiklinės cukraus, 4-5 šaukštai kakavos, 50 g. konjako, 1/2 stiklinės vandens, šaukštelis kepimo miltelių, bakalie (riešutai, apelsino žievelė, razinos)Gaminimas Sviestą ištirpinti, ištr..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų ridikų salotos

Juodųjų ridikų salotosIngridientai:2 vidutinio dydžio juodieji ridikai, 2 pomidorai, 2-3 marinuoti agurkai, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas citrinų sulčių, truputis druskos, pipirų, mažų pomidorų ir marinuotų agurkų papuošimui.Gaminimas Ridikus nulupame ir sutarkuojame. Agurku..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodaisiais serbentais

Varškės apkepas su juodaisiais serbentaisIngridientai:1kg. naminės varškės, 2 kiaušiniai, 450g. cukraus, stiklinė pieno, 700g. juodųjų serbentų.Gaminimas Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300 g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Kel..

Recepto vertinimas: 5

Juodųjų pupelių sriuba

Juodųjų pupelių sriubaIngridientai:400 g rūkytos krūtinėlės, 320 g juodųjų (spalvotųjų) pupelių, 1 svogūno, 2 skiltelės česnako, 40 g augalinio aliejaus, 30 g aitriųjų paprikų, raudonųjų arba juodųjų pipirų, baziliko, druskos.Gaminimas Pupeles perrinkti, nuplauti ir pam..

Recepto vertinimas: 0

Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)

Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)Ingridientai:1 v.š. juodųjų serbentų sirupo (ar kito mėgstamo skonio), 50g vanilinių ledų, 1/2 stiklinės gazuoto mineralinio vandens.Gaminimas Į kokteilių plaktuvą sudėti ledus, supilti juodųjų serbentų sirupą, gazuotą mineralinį..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmis

Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4-6 porcijos: 125ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 2 citrinų žievelė, supjaustyta plonomis juostelėmis, 2 citrinų šviežiai išspaustos sultys, 2 indeliai (150g) stambiai supjaustytų juodųjų alyvuogių be kauliukų, 2..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Juodasis miškas"

Tortas „Juodasis miškas"Ingridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g pusiau saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 125 ml vandens, 125 g sviesto, 250 g rudojo cukraus, 2 kiaušiniai, 125 ml grietinės. Įdaras: 480 ml..

Recepto vertinimas: 5

Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)

Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)Ingridientai:400g nesūdyto sviesto, papildomai skardai ištepti, 500g gero šokolado, sulaužyti gabaliukais, 350g miltelinio cukraus, 6 šaukštai kvietinių miltų, 6 dideli kiaušiniai, atskirai baltymai ir tryniai, žiupsnelis druskos. Aptepas: 6 šaukšt..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos " Juodasis miškas"

Bulvių salotos " Juodasis miškas"Ingridientai:6-8 porcijos 1,4 kg ankstyvųjų bulvių, 1 nedidelis raudonasis svogūnas, 45 ml (3 šaukštai) raudonojo vyno acto, 45 ml (3 šaukštai) grietinės, 30 ml (2 šaukštai) aštrių garstyčių, 10 ml (2 arb. šaukšt.) kmynų, 250 ml dygminų aliejaus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: juod