24 rezultatų ieškant "jautienos st"

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos troškinys su kukurūzais

Jautienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame mėsą, kol gražiai paraus. Išgriebti iš keptuvės ir perdėti į puodą. Į riebalus, kuriuose kepė mėsa, įpilti šlakelį vandens, syberti prieskonius, supilti mėsos sultinį. Šiuo p..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti makaronai „Rosanella“

Išmirkykite duoną šaltame vandenyje, gerai išspauskite, išmaišykite su faršu ir paskaninkite druska, pipirais, raudonėliais, čiobreliais. Šiuo mišiniu įdarykite makaronus (galite naudotis virtuviniu švirkštu arba medinio šaukšto kotu). Sviestu ištepkite kepamąjį indą ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos sultinys

Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 salto vandens, pasūdykite ir sudėkite jautienos kaulus ir mėsą; užvirinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Keptuvėje istirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus...

Recepto vertinimas: 5

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su prieskoniais ir salietra ar cukrumi, paskui kišama į nekarštą orkaitę ar krosnį, kad apdžiūtų. Po to įvyniojama į subadytą (skylėtą) p..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniai

Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabaliukais, išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Paskui ruošiamas įdaras. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, pridedama juodos duonos džiūvėsėlių ar senos duonos trupinių, supjaustytų lašiniukų ar supjaustyto..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jautienos suktinukai

Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Sukti..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas jautienos kepsnys

Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipirais ir apkepti augaliniame aliejuje taip, kad viduje jie liktų neiškepę. Išdėlioti dubenyje ir uždėti kaisti ant garų. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė mėsa, 10 minučių troškinti supjaustytus svogūną ir raudonąją sal..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena drebučiuose (Ramunės)

Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklinėje sultinio. Virtą jautieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su puse kukurūzų. Kai sultinys su želatina atvėsta ir pradeda stingti, truputį jo įpilame į formą. Viduryje dedame dalį supjaustytos jautienos su kukurūzais, aplink apded..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su mėsos padažu

Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir ant didelės ugnies apkepinkite jautienos faršą, kepkite apie 5 minutes. Sudėkite svogūnus, salierus, morką, česnaką, rozmariną, vieną valgomąjį šaukštą petražolių ir kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vyną ..

Recepto vertinimas: 5

Spiralės formos makaronai su mėsos padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir taukus/sviestą iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus, šoninę ar kumpį, lauro lapelį ir jautienos faršą. Uždenkite ir kepinkite ant vidutiniškos ugnies apie 30 minučių, pamaišykite. Padidinkite ugnį ir supilkite vyną ir sultinį. Pag..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus caisius nuplauname. Pamirkome ši..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė su daržovėmis ir padažu

Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišinį gerau įtriname į mėsą. Palaikome apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į "kepimo rankovę". Į ją įpilame aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų citrinų sulčių arba acto, įberiame cukraus, druskos, pipirų, įdedame kadagių uogų ir laurų lapelių, įberiame citrinos žievelių, įpilame 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziški jautienos kepsneliai

Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė supjaustome labai plonais griežinėliais, apvyniojame rūkytos šoninės juostelėmis ir prismeigiame mediniu smeigtuku. Ištirpiname sviestą ir įpilame aliejaus. Į įkaitintus riebalus sudedame suktinukus..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos kumpis

Kumpį nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį supilame išspaustas vienos citrinos sultis, įberiame cukraus, druskos, prieskonių, kalendros grūdelių ir suplėšytų laurų lapelių, įpilame 2 šaukštus vandens, šaukštą alie..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsniai su čederiu

Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai su džiovintomis slyvomis

Slyvas gerai nuplauname ir užmerkiame. Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome griežinėliais. Mėsos griežinėlius išmušame, pabarstome prieskoniais ir druska. Paruoštą mėsą dedame į riebalais pateptą skardą ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 45 minut..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kubeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus ir pakepiname jautienos faršą. Kai mėsa šiek tiek apskrunda, sudedame kubeliais supjaustytas paprikas ir grūstą česnaką. Pakepiname dar apie 3 minutes. Paruoštą mėsą pasūdome..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS

Mesa supjaustyti vidutinio dydzio gabaleliais ir atmusti. Kiekviena gabaliuka pasudyti, papipirinti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Apkepta mesa sudeti i keptuve aukstais krastais, visi gabaleliai turi siekti dugna. Sutarkuoti morkas burokine tarka ir sudeti jas ant jautienos gabalel..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena su razinų padažu

Jautienos file supjaustome porcijiniais gabaliukais ir kepame ikaitintoje keptuveje su aliejaus ir sviesto misiniu po 2 min. is abieju pusiu. Tada sudedame i skarda ir baigiame kepti 200 C orkaiteje (5 min.). Padazui i keptuve ipilame jautienos sultinio ir nuverdame 1/3. Tuomet iberiame maltu pipiru..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos Carpattio

Plonais griezineliais supjaustyti zalios jautienos kumpi, tada ji ismusti, kad mesyte suminkstetu. Taip paruosta jautiena sudeti vienu sluoksniu i lekste ar kita Jums patogu inda.Tuomet apslakstyti svieziai spaustomis citrinos sultimis ir aliejumi. Apibarstyti smulkiai pjaustytu arba spaustu cesnaku..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: jautienos st