25 rezultatų ieškant "indo"

Pakepintų česnakų tyrelė

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Nuo česnako galvučių nutrinkite plonus sudžiūvusius lukštus. Gavlutes sudėkite į riebalais išteptą skardą, užpilkite aliejumi ir vandeniu. Česnaką orkaitėje troškinkite maždaug 1 valandą arba tol, kol česnakais visiškai suminkštės, pasi..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi

Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vištų sparnelius, sulenkite juos. Sudėkite į lėkštą stiklinį ar molinį indą. Mažame stiklianyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, cheresą, aliejų ir užpildykite ant vištų sparnelių Uždenkite maistine plėvele ir, retkarčiais pavarty..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušinio baltymus gerai išplakti, trynius išsukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaišyti su ryžiais. Dedant į košę baltymus, juos apibarstyti džiūvėsėliais. Maišyti labai atsargiai, verčiant nuo indo šonų..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su krienais

Lydekas išdaryti, sudėti į sūdytą, papipirintą, verdantį vandenį. Bulves supjaustyti ir sudėti į virti prie lydekų. Sutarkuoti krienus. Kai žuvis ir bulvės bus išvirusios, neišgaravusį sultinį nupilti į atskirą indą, o bulves ir lydekas perkelti į kitą (gilią emaliuotą keptu..

Recepto vertinimas: 0

Su daržovėmis troškinta žuvis

Nuskustas bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į troškinimui skirto indo apačią.Ant jų dedame druska bei pipirais pabarstytus ir citrinos sultimis apšlakstytus žuvies gabalėlius.Morkas supjaustome griežinėliais, susmulkiname paprikas bei svogūną ir viską kartu pakepame ..

Recepto vertinimas: 0

Žaliasis špinatų užpilas

Plaktuvu (benderiu) suplakite 30g smulkiai sukapotų špinatų (geriau virintų), 20g alyvų aliejaus, 6g tarkuoto Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g išspausto česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Šaldytuve uždarame inde galima laikyti ..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai

Rauginimui parenkami rudeninių veislių žali, 9 - 12 centimetrų ilgio, nelygaus paviršiaus ir neprinokę mažomis sėklomis agurkai. Visai netinka rauginimui geltoni agurkai. Prieš raugiant, jie surūšiuojami pagal dydį ir, pašalinus suvytusius bei sudaužytus, nuplaunami šaltu vanden..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių apkepas su sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 225 -- 250 C temperatūros. Nuskuskite, nuplaukite ir plonais griežinėliais supjaustykite bulves. Pabarstykite druska, pipirais, petražolėmis ir čiobreliais. Sviestu istepkite didelį kepamąjį indą. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba isspauskite česnaką, pa..

Recepto vertinimas: 4

Pica “Karčofi”

Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Iš indelio išimkite artišokus ir palaukite, kol nubėgs aliejus (tačiau jo nenuspauskite). Iš indo išimkite konservuotus pomidorus ir palaukite, kol nubėgs konservavimo skystis. Artišokus supjaustykite juostelėmi..

Recepto vertinimas: 2

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotis

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius sukti su cukrumi, kol masė pabals, o jos tūris padidės du tris kartus. Į išsuktą trynių masę suberti vanilinį cukrų, citrinos žieveles ir išmaišyti. Baltymus elektriniu plaktuvu išplakti iki standumo ir dalimis sudėti į trynių..

Recepto vertinimas: 3

Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogiene

Į prikaistuvį sudėti sviestą, supilti pieną, suberti vanilinę cukraus pudrą ir druską. Užvirinti. Suberti miltus ir maišant kaitinti ant didelės ugnies, kol tešla atšoks nuo indo dugno. Tešlą išimti iš prikaistuvio ir įdėti į dubenį šiek tiek atvėsti. Po vieną įmaišyt..

Recepto vertinimas: 4

Skryliukai su bulvių koše

Nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves sumesti į verdantį vandenį, pagal skonį pasūdyti. Kol verda bulvės, iš miltų ir vandens užminkyti tešlą, iškočioti ploną lakštą ir supjaustyti kvadratėliais. Kitame puode užvirinti vandenį, sumesti skryliukus. Virti, kol skryliukai pakils..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas dubenyje

Obuolius ir rabarbarus nulupti, supjaustyti. Obuolius sudėti į puodą, suberti cinamoną ir įpilti 50 ml vandens. 10 min. kaitinti ant vidutinės ugnies. 2 Rabarbarus pakaitinti puode uždengus 5-10 min. Obuolius ir rabarbarus išmaišyti ir supilti į kepimo indą. Tešlą atšildyti. Iš ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame į vermuto ir vandens mišinį. Mirkome, kol suminštėja. Mėsa nuplauname, nusausiname, aštriu peiliu šoninės odą įpjauname ruožais 1 cm atstumu vienas nuo kito. Šoninės viduryje, išilgai mėsos skaidulų, įpjauname "kišenę", mėsą iš vi..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU OBUOLIAIS

Obuolius nulupti, pasalinti seklalizdzius, supjaustyti plonais griezineliais. Kiausinio baltymus gerai isplakti, trynius issukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaisyti su ryziais. Dedant i kose baltymus, juos apibarstyti dziuveseliais. Maisyti labai atsargiai, verciant nuo indo sonu i vidu, kad nebutu su..

Recepto vertinimas: 3

BULVIŲ APKEPAS SU ŠPINATAIS

Nuskustas bulves isvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. kepti alyvuogiu aliejuje. Pievagrybius isimti ir toje pacioje keptuveje apkepinti spinatus, supjaustyta svoguna ir cesnaka. Pasudyti ir papipirinti. Sudeti pievagrybius ir ismaisyti. Bulves supjaustyti griezineliais ir isdelioti kepimo ind..

Recepto vertinimas: 0

ŠVIEŽIAI RAUGINTI AGURKAI PER 5 MINUTES

Agurkus supjaustome griezineliais ir sudedame juos i sandaru inda. Indas turi buti tokio dydzio, kad agurkai uzimtu tik 1/3 indo. Sudedame smulkintus krapus, cesnaka ir suberiame druska. Po to sandariai uzdarome ir 2-3 minutes kratome inda...

Recepto vertinimas: 3

RAUGINTI OBUOLIAI

Juoduju serbentu sakeles supjaustome 3-5 cm ilgio siaudeliais, jais isklojame indo dugna, tada dedame eile obuoliu, vel serbentu siaudelius ir vel obuolius. Uzviriname vandeni, iberiame cukraus, druskos, uzpilame obuolius, kad marinate butu 8 cm daugiau...

Recepto vertinimas: 4

GRYBAI DREBUČIUOSE

Zelatina isbrinkiname ir pakaitiname, iberiame druskos, pipiru. Konservuotus pievagrybius supjaustome griezineliais. Is papriku ispjaustome ornamentus patiekalui puosti. Juos isdeliojame ant indo dugno, uzpilame siek tiek pasiruostu drebuciu ir paliekame, kad sustingtu. Kai sustingsta, dedame 1 sluo..

Recepto vertinimas: 0

MELIONŲ IR KARAMBOLŲ SALOTOS SU MĖTŲ UŽPILU

I indo vidu dedame stambiai pjaustytas salotas. Meliona isskobiame padarydami rutuliukus, karambola supjaustome zvaigzdelemis. Grazesniu metos ar melisos lapu padeliojame ant virsaus. Likusius metu lapus ir stiebelius supjaustome, supilame alieju ir citrinu sultis, smulkintuvu sutriname. Padaza tiek..

Recepto vertinimas: 0

KALAKUTIENOS PUTĖSIAI

Sojos dribsnius uzplikome verdanciu vandeniu, atvesiname. Kalakutienos file sumalame kartu su keptomis darzovemis ir sojos dribsniais, iberiame prieskoniu, supilame citrinu sultis, imusame kiausini ir smulkintuvu dar karta viska gerai susmulkiname. Sudedame kubeliais pjaustyta obuoli ir slyvas, isma..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: indo