25 rezultatų ieškant "indo"

Šprotų ir bulvių troškinys

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pusę svogūnų sudėkite ant riebalais ištepto kepimo indo dugno, užpilkite 1 valgomąjį šaukštą ančiuvių arba šprotų padažo, sudėkite supjaustytas bulves ir smulkintus ančiuvius (šprotus). Sudėkite likusius svogūnus. Išplakite kiaušinius su ..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

Aguročių apkepas

Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame vandenyje, pertrinti per sietelį. Šią masę patroškinti su sviestu arba margarinu, suberti tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, sudėti trynius išplaktus baltymus, šaukštą supjaustytų petražolių, supilti pieną, įberti maltų pipirų, pasūdyti..

Recepto vertinimas: 4

Grybų pudingas

Grybus sukapoti ir kartu su svogūnu sumalti mėsmale. Į maltus grybus sudėti išsuktą sviestą, kiaušinių trynius, įpilti skysčio, įberti džiūvėsėlių arba miltų, pasūdyti. Paskiausiai įmaišyti išplaktus kiaušinių baltymus. Masę sudėti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite vaiskočius ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite melioną, išrinkite sėklas, minkštimą smulkiai supjaustykite. Nuplaukite baziliką, nusausinkite servetėle ir labai smulkiai sukapokite. Visus ingredientus sumaišykite dideliame duben..

Recepto vertinimas: 5

Tradicinis fondue bourguignonne

Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą temperatūrą. Pastatykite fondiu indą ant stalo, aliejaus temperatūrą palaikys kaitinimo šaltinis.Jautienos kubelius ..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinio sūrio fondiu receptas

Ištrinkite fondiu indo vidų česnako skiltele. Supilkite į indą vyną bei citrinos sultis ir kaitinkite ant mažos ugnies. Pamažu suberkite tarkuotą sūrį ir maišykite aštuoniukės judesiu, kol visas sūris išsilydys.Kai mišinys pradės burbuliuoti, į indą supilkite išplaktą kukurūz..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pyragas

Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Medaus pyragaičiai

Kiaušinius plakame su cukrumi, indą įdedame į karšto vandens vonelę ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Tada sudedame medų, plakame, po to sudedame sviestą ir maišome, kol jis ištirpsta. Sudedame gesintą sodą ir maišome dar 1 minutę. Tada po truputį beriame miltus, maišome, išimame..

Recepto vertinimas: 1

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Šašlykai pomidorų sultyse

Indo, kuriame marinuosime šašlykus, dugną išklojame mėsos gabalėliais. Apibarstome juos prieskoniais. Tada dedame sluoksnį supjaustytų pomidorų ir svogūnų. Uždėję kiekvieną sluoksnį, rankomis stipriai suspaudžiame. Taip susluoksniuojame visą mėsą. Paslegiame ir marinuojame 6 va..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su brokoliais

Baklažaną supjaustykite išilgai. Minkštimą suvilgykite alyvų aliejumi, apibarstykite česnaku. Troškinkite orkaitėje 30 minučių perpjauta dalimi į viršų. Šaukštu išimkite baklažano minkštimą ir jį gerai sutrinkite. Lazanijos lakštus 10 minučių virkite pasūdytame vandeny..

Recepto vertinimas: 0

Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu

Išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 14 minučių. Nukoškite makaronus į rėtį, virš didelio patiekimui skirto indo taip, kad karštas vanduo sušildytų indą. Išpilkite karštą vandenį, iššluostykite indą ir dėkite į jį vieną trečiąją makaronų ..

Recepto vertinimas: 2

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Šašlykai pomidorų sultyse (Ramunės)

Indo, kuriame marinuosite šašlykus, dugną išklokite mėsos gabaliukais, jų viršų apibarstykite prieskoniais, tada klokite sluoksnį pjaustytų pomidorų ir svogūnų. Po kiekvieno sluoksnio rankomis viską gerai suspauskite. Taip sluoksniuokite visą mėsą ir 6 valandoms paslėkite. Ant ie..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su vaisiais

Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinti sviestą, cukrų ir druską. Nuolat maišant berti miltus ir kaitinti, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Nuėmus nuo ugnies, maišyti, kol atvės, vieną po kito sudėti kiaušinius. Šia mase užpildyti konditerinį maišelį ir išspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su tunu (Aleksandros)

Smulkiai supjaustyti svogūnai,tunas, marinuoti čili pipirai yra gerai išmaišomi ir apipilami citrinos sultimis. Verdamos bulvės ir kiaušiniai. Į didelio gilaus indo dugną dedamos tuno mišinys, o ant viršaus bulvės. Virš bulvių kiaušiniai (gali būti smulkiai supjaustyti). ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių marmeladas

Svarias uogas kaitinti ant silpnos ugnies uzdengtame inde, kol issiskirs sultys. Po to jas pertrinti per tinkleli. Melyniu mase sumaisyti su cukrumi ir virti, kol mase atsoks nuo indo sieneliu ir dugno. Isvirusia melyniu mase sukresti i pergamentiniu popieriumi isklota tara, islyginti ir apdziovinti..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU ŽIRNIAIS

Susmulkinta svoguna pakepinti aliejuje, po to suberti nuplautus ryzius ir pakepinti 2 min. Ryzius uzpilti vynu ir virti, kol susigers vynas. Tada supilti 150 g zirniu, karsta sultini ir virti, kol isvirs ryziai. Po to ryzius nuvarvinti, ismaisyti su sviestu ir parmezanu. Kepimo inda istepti riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Silpnai parauginti agurkai

Indo dugne sudedame cesnaka, serbentu lapus, krapu kotus, gvazdikelius ir agurkus.Vandenyje istirpiname druska ir tolygiai viska uzpilame.Uzdarome inda ir paliekame stoveti 1 parai.Skanaus... (Raimis)..

Recepto vertinimas: 5

Nuostabus ananasinis tortas

Tešlos paruošimas:Vandenį užverdame, sudedam sviestą. Kai sviestas ištirpsta, per sietelį sijojant supilami miltai. Tešlą išmaišyti labai gerai, kad nebekibtų prie indo kraštų. Truputi atvėsiname, kad neusupliktų kiaušiniai. Tada įmušame kiaušinius. Gerai maišyti, kol gaunasi gr..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška silkė

Svogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. Nekepto svogūno žiedelius dedame į silkinės indo apačią. Antru sluoksniu dailiai sudedame silkę. Ant jos sudedame likusius pakepintus svogūnus, užtepame prancūziškų garsty..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: indo