24 rezultatų ieškant "grilio"

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos bulvės

Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.Išvirusias bulves suvyniojame į foliją ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.Svogūną, česnaką, papriką susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogūnų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusu..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų dešrelės

1. Sumaišykite visus sausus ingredientus dideliame dubenyje, sutrupinkite margariną. Įmaišykite išplaktą kiaušinį bei pieną ir plakite, kol gausite vientisą masę. 2. Nusausinkite dešreles ir užmaukite jas išilgai ant iešmų. Apvoliokite jas tešloje (tolygiai paskirstykite tešlą me..

Recepto vertinimas: 0

Honkongietiškai kepta višta

Išvalyta višta nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma gabalėliais. Gabalėliai suvilgomi citrinos sultimis ir įtrinami druska. Aliejus supilamas puode ant grilio grotelių ir vištos gabalėliai jame apkepami. Apkepti mėsos gabalėliai išimami iš puodo. Likusiame aliejuje pakepinami susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška užkanda

Pupeles sudedame į puodą ir pašildome. Traškučius gražiai sudedame į didelį ugniai atsparų indą. Ant jų tolygiai užberiame pupeles. Ant viršaus užpilame salsos ir apibarstome sūriu. Indą dedame ant grilio grotelių ir kaitiname, kol pradeda burbuliuoti. Tiekiame iškart. Pastab..

Recepto vertinimas: 0

Grilio salotos

Gaminame salotų padažą. Giliame dubenyje sumaišome grūstą česnaką, actą ir čiobrelius. Palengva sumaišome su 6 šaukštais aliejaus. Pasūdome, pagardiname pipirais. Bulves gerai nuplauname, pagardiname ir apšlakstome likusiu aliejumi. Suvyniojame į foliją. Kepame ant anglių arb..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidorais

Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Suvyniojame į foliją ir kepame grilyje 20-25 minutes. Gaminame padažą. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir taip pat smulkiai supjaustome. Visus produktus apkepiname įkaitinta..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiška aviena

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų. Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių. Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami. Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabai..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos "kasytės" su granatų padažu

Mėsą supjaustome į 9 maždaug 20 cm ilgio, 1 cm pločio juosteles. Sudedame vieną prie kitos po 3 mėsos juosteles, galus surišame siūlu. Iš mėsos juostelių supiname "kasytes" o galą sutvirtiname siūlu. Paruošiame marinatą. Išspaudžiame citrinos ir svogūno sultis. Sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Lašišų šašlykai su medumi ir sojų padažu

Lašišą supjaustome nedideliais gabalėliais. Atskirame inde sumaišome sojų padažą, smulkiai supjaustytą čilį ir medų. Pakaitiname. Lašišą sudedame į nemetalinį dubenį, užpilame marinatą, išmaišome ir valandą marinuojame. Lašišą susmeigiame ant 4 iešmų. Ant grilio gro..

Recepto vertinimas: 5

Sūrio asorti

Plaktuve sukame varškę, kol masė tampa vienalytė. Dubenyje sumaišome varškę, čederį, razinas ir parmezaną. Mišiniu aptepame batono riekeles. Uždengiame jas likusiomis riekelėmis. Grilio groteles patepame aliejumi. Ant jų sudedame sumuštinius. Kepame iš abiejų pusių, kol sūri..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės "kailinukuose"

Kiekvieną bekono gabalėlį apibarstome prieskoniais ir apsukame aplink dešrelę. Kad neišsivyniotų, sutvirtiname mediniu smeigtuku. Paruoštas dešreles dedame ant grilio grotelių, kurias užkeliame kuo aukščiau. Vartydami kepame 15 minučių. Kiekvieną ragelį perpjauname išilga..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)

Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 nuplikyti karštu vandeniu, nuvarvinti ir smulkiai supjaustyti pomidorai, 1 labai smulkiai supjaustytas agurkas, garstyčių ant peilio galo, daug cukraus, truputis druskos ir baltųjų pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos šonkauliukai, kepti su ananasais

Česnaką smulkiai supjaustome, sumaišome su šviežiai grūstais pipirais, garstyčiomis, pankoliais, gvazdikėliais, aliejumi ir šaukšteliu druskos. Gautu mišiniu įtriname supjaustytus šonkauliukus ir palaikome 10 minučių. Ananasą nuvalome, perpjauname išilgai pusiau, o po to skers..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su krevetėmis ir cukinijomis

šafraną sudėkite į vidutinio dydžio dubenėlį ir užpilkite karštu vandeniu. Palaikykite 5 minutes. Išspauskite citrinas. Česnaką nulupkite ir sukapokite. Citrinų sultis, česnaką, actą, alyvuogių aliejų ir kaparėlius supilkite į dubenėlį su šafranu. Pasūdykite ir išmaišykit..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su krevetėmis ir grybais

Į dubenį išspauskite dvi citrinas. Česnaką nulupkite ir stambiai sukapokite. Actą ir česnaką, alyvuogių aliejų ir kaparėlius supilkite į dubenį su citrinų sultimis. Pasūdykite. Gerai išmaišykite, sutraiškykite kaparėlius, kad išskirtų kuo daugiau skonio. Paruoškite krevet..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos bulvės (Pommes de terre farcies)

Bulves nuplaukite ir 10 minučių pavirkite greitpuodyje. Nuskuskite morkas, nulupkite saliero šaknį; supjaustykite gabaliukais, maždaug 10 minučių pavirkite garuose. Špinatus nuplaukite, nupjaukite lapus; 2 minutes pavirkite sūdytame vandenyje; išgriebkite, nuvarvinkite. Morkas, salierus,..

Recepto vertinimas: 0

Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)

Į šaltą vandenį supilkite citrinų ir apelsinų sultis, sudėkite ankštinius pipirus, nuluptus svogūnus ir česnakus, sutrin tus gvazdikėlius, čiobrelius, pipirus ir petražoles, pasūdykite. Jautieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą vandenį; palaikykite..

Recepto vertinimas: 0

Katalonietiški įdaryti upėtakiai

Upėtakius išvalykite, nuplaukite, perpjaukite pilvą, išimkite kaulus, įtrinkite rupia druska ir citrinos sultimis. Paruoškite įdarą: svogūnus, alyvas, migdolus, grybus nuplaukite, gerai susmulkinkite, viską sumaišykite dubenyje. Įberkite druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį ali..

Recepto vertinimas: 0

GRILYJE KEPTI VĖRINUKAI

Aviena supjaustyti kubeliais. Svogunus nuvalyti ir perpjauti pusiau. Pomidorus nuplauti ir perpjauti pusiau. Ant iesmo paeiliui deti mesa, svoguna, pomidora, salavijo lapa,... Pasudyti, papipirinti ir aptepti aliejumi. Desreles supjaustyti 2 cm storio griezineliais. Paprika nuplauti, isimti sekla..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės ant iešmo

Supjaustykite produktus lygiais gabaleliais ant 4 iesmu. Kepkite grilyje 3-4 min., retkarciais apslakkstykite aliejumi...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: grilio