7 rezultatų ieškant "grietines"

Baravykai grietinės padaže

Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti. Tada įmaišyti miltų, grietinės, prieskonių ir viską užvirinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas su grietinės padažu

Šviežius grybus nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu ir kepti, kol išgaruos iš grybų išsiskyręs skystis. Baigiant kepti, įberti miltų ir juos šiek tiek paskrudinti. Įpilti skysčio, įdėti grietinės, pavirinti ir pasūdyti. Padažas turi būti tirštas. Į praaušusią masę įmušt..

Recepto vertinimas: 0

Langetas grietinės padaže

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui pavolioti miltuose, pabarstyti druska, pipirais ir kepti. Mėsą perdėti į puodą, įpilti karšto vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinės, druskos, pipirų. Viską dar patroški..

Recepto vertinimas: 0

Briedžiukai, kepti grietinės padaže

Briedžiukus švariai nuplauti, supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska ir 15 minučių kepti svieste. Paskui įberti miltų, sumaišyti, dar kelias minutes pakepinti, įpilti grietinės, 2 minutes pavirinti, praaušinti ir įmušti kiaušinį. Grybus sukrėsti į riebalais pateptą formą, ap..

Recepto vertinimas: 5

Šventinės burokėlių salotos

Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkštės ir iššus. Verdant paskaninti supjaustytais svogūnais, prieskoniais, trupučiualiejaus. Išvirtus žirnius kepinti aliejuje(galima kartu su daržovėmis), paskaninant įvairiais prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas su svogūnais

Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada suberiame miltus ir dar pakepiname. Po to įpilame sultinio, įdedame pipirų, druskos ir paviriname 5 minutes. Jei labai sutirštėja, įpilame truputį sultinio. Supilame grietinę ir pakaitiname. Turėtu..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas

Miltus apkepinti svieste, įpilti sultinio, grietinės, 3 - 6 minutes pavirinti, pagardinti. Pomidorų tyrę ar kapotą svogūną troškinti svieste kartu su miltais, kmynus suberti į jau pagamintą padažą. Patiekti prie virtos ar troškintos mėsos. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: grietines