7 rezultatų ieškant "graikiniai"

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS SŪRIS

Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti vėsioje patalpoje arba balkone 1-2 paroms. Atsiradusį skystį-sultis nupilame į puodą ir pastatome sultis virti. Kiek pavirus, dar nuvarviname likusias sultis nuo obuolių. Praktiškai ten neturi likti v..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos

Abrikosus užpilame šaltu vandeniu ir palaikome 3 val. Išmirkytus abrikosus kartu su vandeniu supilame į puodą, užviriname, uždengiame ir paverdame 5-10 min., kol suminkštėja. Nuvarviname, kiekvieną abrikosą supjaustome šiaudeliais, sudedame į salotinę ir sumaišome su tarkuotomis ape..

Recepto vertinimas: 0

Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)

Susmulkinti česnako skilteles ir įmaišyti į mėsos faršą kartu su kitais prieskoniais, trupučiu druskos ir keliais šaukštais grietinės. Špinatų lapus susmulkinti ir pakepinti svieste kartu su smulkintais graikiniais riešutais. Į kepimo formą sukrėsti paruoštą faršą, ant jo sud..

Recepto vertinimas: 0

Cukriniai graikiniai riešutai

Inde ištirpinti sviestą, sudėti cinamoną ir kardamoną. Suberti į sviestą riešutus ir gerai išmaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 210° C temperatūros. Riešutus suberti į skardą ir kepti 5 min. Į indą su sviestu suberti cukrų, sudėti riešutus ir gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 3

MORKŲ SALOTOS

Morkos sutarkuojamos, riesutai sukapojami, sudedamos garstycios, pasudoma, gerai ismaisoma ir uzpilama aliejumi...

Recepto vertinimas: 0

Silkė su marinuotais salierais

Padazui obuoliu acta sumaisome su garstyciomis, trupuciu cukraus, druskos ir juoduju pipiru ir maisydami lasiname alieju, kol supilame visa ir padazas pasidaro tirstas. I padaza imaisome nuplautas razinas, i keleta daliu susmulkintus riesutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. I lekstele..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: graikiniai