8 rezultatų ieškant "geles"

Sulčių drebučiai šv. Valentinui

Sulčių drebučiai šv. Valentinui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 g želatinos, 200 ml sulčių, uogų, ledų ( nat. jogurto). Gaminimas: Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingus..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių ir bulvių košės gėlytės

Kiaušinių ir bulvių košės gėlytėsIngridientai:4-5 kiaušiniai, maltų pipirų, druskos. Bulvių košei: 5-6 virtos bulvės, 4 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, maltų pipirų, bulvių prieskonių, druskos. Gaminimas Virtas bulves nulupame, permalame mėsmale, suberiame miltus, įmuša..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Napoleonas"

Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..

Recepto vertinimas: 4

Riešutinės pasagėlės

Riešutinės pasagėlėsIngridientai:300g. kruopmilčių, 100g. sviesto arba margarino, 3 tryniai, 60g. cukraus pudros pabarstymui, 50g. cukraus pudros, 50g. įvairių riešutų, 1/3 pakelio vanilinio cukraus.Gaminimas Miltus persijoti ir kapoti su sviestu. Dėti trynius, berti persijotą cukraus p..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė drebučiuose

Mišrainė drebučiuoseIngridientai:Virtų bulvių, morkų, konservuotų žaliųjų žirnelių, 1-2 raudoni obuoliai, pakelis želatinos, 1/2l. grietinėlės, pusė citrinos.Gaminimas Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas maž..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos silkės užkandis

Kapotos silkės užkandisIngridientai:2 silkių filė, 1 virtas kiaušinis, 1-2 nedideli agurkai, 1 svogūnas, 4-5 žalių salotų lapeliai, žalių petražolių lapelių.Gaminimas Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kur..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..

Recepto vertinimas: 4

Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis

Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmisIngridientai:200 g. saldžiųjų varškės sūrelių4 šaukštai cukraus4 šaukštai želatinos1 pakelis braškių želės8-10 braškių0,5 stiklinės kokosų drožliųtruputis vanilinio cukrausGaminimasNedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į d..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: geles