GARDUKAI

Ingridientai:
200 g varškės
200 g margarino
miltų
kvapiųjų prieskonių
1 stiklinė rūgštesnės uogienės
baltymų glajus :
(1 kiaušinio baltymas
1 stiklinė cukraus pudros
truputis citrinos rūgšties)

Gaminimas
Varškę gerai ištrinti. Ją, miltus, margariną, kvapiuosius prieskonius sudėti ant lentelės ir kapoti, kol neliks sausų miltų. Po to suminkyti tešlą. Kočioti. Išspausti vienodus skrituliukus, kepti orkaitėje. Iškeptus atvėsinti. Vieną užtepti uogiene, kitą uždėti ant viršaus, aptepti baltymų glajumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!