25 rezultatų ieškant "galite"

Špinatų lazanija

Puode patroškinkite mėsą, svogūnus ir česnakus. Nugriebkite riebalus. Supilkite pomidorus, pomidorų padažą, kečupą, baziliką, raudonėlį ir pipirus. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir dar 15 minučių maišydami patroškinkite. 10–12 minučių pavirinkite makaronų lakštus, kol ..

Recepto vertinimas: 2

Virtas baltymų glajus

Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukštą citrinos sulčių ir sirupą dar pakaitinkite. Baltymus gerai išplakite iki putų. Paskui pilkite juos į sirupą ir plakite kol pasidarys tiršta masė. Glajumi g..

Recepto vertinimas: 5

Virtas glajus

Cukrų ir vandenį supilkite į puodelį, uždenkite ir virinkite, kol sutirštėja. Tada supilkite citrinos sultis ir sirupą atšaldykite įdėję į indą su šaltu vandeniu. Tada sirupą išpilkite į emaliuotą indą ir išsukite, kad pasidarytų visiškai baltas. Paskui glajų galite tepti an..

Recepto vertinimas: 1

Marinuota silkė

Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro lapelių ir pavirkite 10 minučių, atvėsinkite. Paruoštu marinatu užpilkite į stiklinį indą sudėtas silkes ir palaikykite keletą valandų. Patiekdami silkes galite užpilti t..

Recepto vertinimas: 1

Obuolienė su čiobreliais

Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite obuolius vandenyje, kol jie suminkštės. Tada juos gerai sutrinkite. Įberkite askorbino rūgšties. Suberkite cukrų ir maišydami užvirkite. Įmaišykite natrio benzoato į nedidelį kiekį obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios salotos

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, cesnaka, petrazoles, svogunu laiskus, sumaisome juos su aliejumi, pasudome, iberiame truputi pipiru.I folija sudedame gauta misini ant jo uzdedame zuvi, aplaistome vynu ir uzspaude folija kepame orkaiteje apie puse valand..

Recepto vertinimas: 2

Bulvės su silkių padažu

Nuluptas bulves išvirkite . Ruoškite silkių padažą: silkių filė ir svogūną smulkiai supjaustykite , maišykite su majonezu arba grietine , galite įdėti garstyčių . Išvirusias bulves paliekite sviestu , pabarstykite petražolėmis ir krapais . Padažą tiekite atskirai..

Recepto vertinimas: 0

Sveikatos salotos

Daržoves sutarkuoti (kopūstą supjaustyti) ir gerai išmaišyti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir medaus desertas

Tris trynius ištrinti su cukrumi, sukant pilti tirpytą medų, sudėti ištrintą sviestą ir gerai išsukti. Po to sudėti ištrintą varškę (300g), išmaišyti, sudėti į taures, užpilti plakta grietinėle. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://me..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos "Pavasaris"

Nuplauti apelsinus ir greipfrutus, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su braškėmis. Vaisius išdėlioti į nedideles salotines, įpilti medų, sumaišytą su 1 citrinos sultimis. Į kiekvieną dubenėlį pagal skonį įlašinti 2 - 3 lašus konjako ir įdėti šaukštą plaktos grietinėlės. Apiba..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su riešutais

Morkas sutarkuoti vidutine tarka, obuolius - stambiai, sudėti medų, suberti smulkintus pakepintus riešutus, petražoles ir išmaišyti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pagardas

Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite vartoti vieną, su naminiu pienu, nes tikro pieno parduotuvėje jau nebėra, patiekti su ledais, š..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms

320g alyvų aliejaus suplakite su 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Supilkite į užsukamu dangteliu butelį, geriausiai su plačiu kakleliu nuo sulčių, metaliniame dangtel..

Recepto vertinimas: 0

Tirolietiški makaronai su kopūstais

Kopūstą supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Metaliniame troskintuve istirpinkite riebalus, sudėkite svogūnus ir kopūstus. Daržoves paskaninkite druska ir pipirais. Puodą uždenkite ir pamaisydami troskinkite daržoves 25..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Pupelės su kiaušiniais ir sūriu

Žalias arba konservuotas pupeles išvirkite, sudėkite jas į keptuvėje ištirpintą sviestą, pridėkite česnako, druskos ir pipirų. Lygiame pupelių sluoksnyje padarykite duobutę, į kurią įberkite daug žalumynų ir sūrio bei įmuškite žalią kiaušinį. 4-5 min. keptuvę įkiškite ..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninė masė

Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Varškės kiaušiniai su silke

Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite ir sudėkite į jį silkės gabalėlius, pertrintą varškę, sukrėskite grietinę. Viską gerai išmaišykite. Kad masė būtų tirštesnė, įberkite tarkuoto sūrio. Iš gautos masės šaukštu formu..

Recepto vertinimas: 0

Keptas obuolių desertas su varške

Obuolius šiam desertui galite ruošti dviem būdais. Iškepkite juos orkaitėje, pašalinkite sėklalizdžius ir sutrinkite. Arba tiesiog supjaustykite mažais kubeliais ar sutarkuokite stambia tarka ir apšlakstykite citrinos sultimis. Varškę pertrinkite, įsukite trynius, cukrų, tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

ANGLIŠKAI PARUOŠTA LYDEKA

Stambius zuvies gabalus virkite sudytame vandenyje su svogunais, lauro lapais, kvapiaisiais ir karciaisiais pipirais, gvazdikeliu, gabaliuku sviesto ir trupuciu acto. Isvirusia zuvi apdekite tarkuotais krienais ir apipilkite pakaitintu sviestu. Galite ipilti ir zuvies sultinio...

Recepto vertinimas: 4

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su marinuotais salierais

Padazui obuoliu acta sumaisome su garstyciomis, trupuciu cukraus, druskos ir juoduju pipiru ir maisydami lasiname alieju, kol supilame visa ir padazas pasidaro tirstas. I padaza imaisome nuplautas razinas, i keleta daliu susmulkintus riesutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. I lekstele..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta aluje

Pasudyta, pabarstyta norimais prieskoniais jautiena, supjaustyta gabaleliais, pakepinti puode aliejuje, kol visa mesa apkeps. Atskirai vos vos apkepinti svogunus ir sudeti i puoda. Kai mesa isskirs sultis, sudeti nestorais griezineliais supjaustyta morka. Tegu visa tai pasitroskina, mazdaug pusvalan..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: galite