25 rezultatų ieškant "galite"

Tiršta ryžių košė su pienu

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Ryžių košė pusryčiams

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Marinuota silkė

Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro lapelių ir pavirkite 10 minučių, atvėsinkite. Paruoštu marinatu užpilkite į stiklinį indą sudėtas silkes ir palaikykite keletą valandų. Patiekdami silkes galite užpilti t..

Recepto vertinimas: 1

Želė skanumėlis

Paprastą želatiną (2 šaukštus) užpilkite 300 ml vandens ir palikite valandai išbrinkti. Tuo metu pasirinktą spalvotą želė suberkite į atskirus indelius ir pagal instrukciją užpilkite vandeniu. Papildomai įberkite po 1-2 šaukštus cukraus. Tuomet indelius pašildykite ant ugnies ar m..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė su čiobreliais

Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite obuolius vandenyje, kol jie suminkštės. Tada juos gerai sutrinkite. Įberkite askorbino rūgšties. Suberkite cukrų ir maišydami užvirkite. Įmaišykite natrio benzoato į nedidelį kiekį obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su medumi

Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Aviena apibarstoma druska su juodaisiais pipirais ir 5 min. kepama orkaitėje. Mėsa apverčiama, viskas pakartojama. Po to aviena apip..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Druska įtrintą mėsą kepti orkaitėje (iš pradžių 200C, po 15 min.-160C temperatūroje) dažnai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iškepusią mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis pieno kokteilis

Susmulkintus ledus sudėti į mikserį, sudėti kitus produktus ir plakti 1 min. Gerti tuojau pat. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Šiltas pienas su kakava

Truputyje pieno ištirpinti kakavą. Likusį pieną užvirti, įpilti ištirpintą kakavą ir pavirti dar 2-3 minutes. Atvėsinti, įdėti medų, išplakti mikseriu ir iškošti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Kalafijorai

Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedame i šalta vandeni ir kai uzvirs paverdame apie 5-10min kol kiek suminkstes bet dar nebus pilnai isviręs. Kol verda kalafijoras burokine tarka sutarkuolame morkas (dalį ju sutarkuoju stambiau an..

Recepto vertinimas: 4

Braškių pagardas

Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite vartoti vieną, su naminiu pienu, nes tikro pieno parduotuvėje jau nebėra, patiekti su ledais, š..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ ŽELĖ

Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos ar juodųjų serbentų uogų. Sultis perpilti į didelį puodą, užvirinti, įberti cukraus..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos su jogurtu

Saliero saknį, obuolius ir morkas nulupkite ir sutarkuokite siaudeliais. Visus produktus sud4kite į dubenį ir apmaisykite jogurtu, į kurį įd4kite cinamono. Jei nepatinka cinamonas, jo galite ir nedėti. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Keptos bulvės su varške

Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. Varškę išsukite su grietine, žalumynais ir sutrintu česnaku. Bulves įpjaukite ir įkrėskite į vidų varškės masės. Tada vėl dėkit..

Recepto vertinimas: 4

Varškės kiaušiniai su silke

Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite ir sudėkite į jį silkės gabalėlius, pertrintą varškę, sukrėskite grietinę. Viską gerai išmaišykite. Kad masė būtų tirštesnė, įberkite tarkuoto sūrio. Iš gautos masės šaukštu formu..

Recepto vertinimas: 0

Keptas obuolių desertas su varške

Obuolius šiam desertui galite ruošti dviem būdais. Iškepkite juos orkaitėje, pašalinkite sėklalizdžius ir sutrinkite. Arba tiesiog supjaustykite mažais kubeliais ar sutarkuokite stambia tarka ir apšlakstykite citrinos sultimis. Varškę pertrinkite, įsukite trynius, cukrų, tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

SERBENTŲ MORSAS

Morsas - vienas is seniausiu Rusijos gerimu. Manoma, kad jis jau buvo geriamas praeito tukstantmecio pradzioje. Tai vienas is lengviausiai paruosiamu gaiviuju gerimu. Jis ruosiamas is uogu ar vaisiu sulciu, bei nuoviru, kuriame verda isspaudos. Siulau pabandyti padaryti pagal si recepta ir taip pat ..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta aluje

Pasudyta, pabarstyta norimais prieskoniais jautiena, supjaustyta gabaleliais, pakepinti puode aliejuje, kol visa mesa apkeps. Atskirai vos vos apkepinti svogunus ir sudeti i puoda. Kai mesa isskirs sultis, sudeti nestorais griezineliais supjaustyta morka. Tegu visa tai pasitroskina, mazdaug pusvalan..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: galite