3 rezultatų ieškant "frejos"

Svogūnų žiedai (Frėjos)

Svogūnus supjaustyti žiedais, juos atskirti vieną nuo kito. Iš kiaušinių, kėlimo miltelių, miltų ir druskos sumaišyti blynų tirštumo tešlą. Tešla apvolioti svogūno žiedus ir kepti juos įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių užkepėlė (Frėjos)

Mėsą supjaustyti gabaliukais ir paruošti kaip kam patinka. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame pakepinti miltus. Tada pastoviai maišant supilti pieną ir grietinėlę, sutrupinti ir įmaišyti sultinio kubelį. Viską virti kol sutirštės. Ryžius išvirti. Paimti skardelę, ją i..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies paštetas (Frėjos)

Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: frejos