5 rezultatų ieškant "degtuku"

Veršienos suktinukai su kumpiu

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Kumpį supjaustyti, o virtus kiaušinius perpjauti pusiau. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėti po pusę kiaušinio ir gabalėlį kumpio, susukti, persmeigti degtuku. Suktinukus pakepti. Tada įpilti vandens ir troškinti 1 valandą. Išėmus mėsą, į skystį ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4--6 storus griežinėlius. Kiekvieną -griežinėlį apvynioti plonu rūkytos šoninės gabalėliu, prismeigti jį degtuku, uždėti šiek tiek sviesto ir kepti ant iešmo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minučių mėsos vidus būna dar ši..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais i..

Recepto vertinimas: 0

AGRASTAI SU AVIEČIŲ SULTIMIS

Agrastus nuplauname, apsausiname, nusmailintu degtuku subadome, 1-2 minutes blansiruojame, uzpilame avieciu sultimis, kaitiname iki 80-85 C(jokiu budu neuzviriname), palaikome 5-10 minuciu, ispilstome i paruostus stiklainius ir uzdarome dangteliais. Stiklainius apverciame dugnais i virsu, atvesiname..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška silkė

Svogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. Nekepto svogūno žiedelius dedame į silkinės indo apačią. Antru sluoksniu dailiai sudedame silkę. Ant jos sudedame likusius pakepintus svogūnus, užtepame prancūziškų garsty..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: degtuku