19 rezultatų ieškant "cinamonu"

Obuolių ir varškės pyragas

1. Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu. 2. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol su..

Recepto vertinimas: 4

Varškės putėsiai

Kaulus kartu su nepjaustytomis daržovėmis virti vandenyje 1 valandą. Nuovirą perkošti. Svogūnus pakepinti svieste,tada sudėti supjaustytas kepenėles ir dar pakepti. Tada įpilti stiklinę sultinio ir patroškinti 15 minučių. Pusę kepenėlių sumalti ir sumaišyti su likusiomis. Sriubą s..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Varškėtukas“

š varškės, margarino, sodos, išplaklos grietinės su vaniliniu cukrumi ir miltų suminkyti minkštą tešlą. Cukrų sumaišyti su cinamonu. Imti kiaušinio dydžio tešlos gumulėlį, jį suploti, į vidų įberti cukraus su cinamonu, kraštus užspausti, dėti į paruoštą skardą, aptepti i..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu. Padažui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški džiūvėsėliai

Tešla gaminama kaip pagerintam mieliniam pyragui, tik nededama riebalų. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas 2 cm storio paplotis ir stikline išspaudžiami skrituliukai. Pastarieji po 2 sudedami vienas ant kito, prieš tai storai patepus minkštais riebalais. Kai pakyla, kepama 25—30 min. I..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos slyvos

Slyvas nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, sudėkite į kepimo formą, apibarstykite 75 g. cukraus, pašaukite į orkaitę ir trumpai apkepinkite. Batoną supjaustykite šiaudeliais ir suberkite ant apkepintų slyvų. Kiaušinius išplakite su pienu, likusiu cukrumi, cinamonu ir gvazdik..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su cinamonu

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą..

Recepto vertinimas: 3

Obuolinis varškės pyragas

Skardą išklokite kepimo popieriumi. Pašildykite sviestą ir iki vientisos masės išmaišykite su šokolado skonio cukraus milteliais. Į šokolado masę įmaišykite kukurūzų dribsnių ir kokoso drožlių. Iškrėskite masę ant paruoštos kepimo skardos. Palikite, kol sukietės. Nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su slyvomis (Gintarės)

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, 2 kiaušinių tryniais, cukrumi, grietine, vaniliniu cukrumi, supilkite lydytus riebalus ir užmaišykite tešlą. Pusę tešlos klokite į kepimo formą, likusią suvyniokite į polietileno plevelę ir valandai padėkite į šaldiklį. Slyvas nuplaukite, ..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Nulupti kriaušes, išimti sėklalizdžius ir jas supjaustyti mažais kubeliais. Perrinkti bruknes. Sviestą arba margariną išplakti su cukrumi, cinamonu bei gvazdikėliais. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Juos..

Recepto vertinimas: 4

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis). Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės žvaigždutės su cinamonu

Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą ir cukrų. Paskui suberti citrinos žievelę. 1/3 masės sumaišyti su žiupsneliu cinamono ir palikti aptepimui. Migdolus suminkyti su marcipanų mase, likusiu cinamonu bei gvazdikėliais. Atsargiai įmaišyti lik..

Recepto vertinimas: 0

MANŲ KRUOPŲ BLYNELIAI SU OBUOLIAIS

I manu kose imusti kiausinius, suberti miltus, pasaldinti, paskaninti cinamonu ir gerai ismaisyti. Jei mase labai kieta praskiesti pienu. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka ir sukretus i kose ismaisyti. Formuoti nedidelius blynelius ir kepti. Valgyti su grietine ar uogiene...

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU CINAMONU

Dubeni iskloti pjaustytais silkes gabaleliais, po to uzdeti supjaustytu ziedais svogunu, apiberti cukrumi, cinamonu ir vel deti silkes gabalelius, svogunus, cukru ir cinamona. Sudejus visa silke uzpilti vandens ir rugsciosios druskeles tirpalu ir 1 saukstu aliejaus. Silke turi pabuti saldytuve apie ..

Recepto vertinimas: 5

KRUASANAI SU CINAMONU

Sumaisyti miltus, mieles, cukru, pieno miltelius, kiausiniu miltelius, druska ir vandeni. Uzminkyti tesla ir duoti pastoveti silumoje kol pakils. Kai pakils dar karta ismaisyti ir palaikyti kol pakils. Margarina smulkiai supjaustyti ir kai tesla jau antra karta pakils imaisyti, turi gautis vientisa ..

Recepto vertinimas: 3

KAVA SU MEDUMI IR CINAMONU

Kava uzplikome 250 ml vandens. I dvi stiklines idedame po 2 saukstelius medaus, supilame po puse stiklines karsto pieno ir po 125 ml kavos. Dedame po sauksta plaktos grietineles ir virsu pabarstome cinamonu...

Recepto vertinimas: 0

Varškėčiai su cinamonu ir kisieliaus padažu

Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. Miltus sumaisome su cinamonu. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su kiausinio plakiniu bei miltais. Formuojame blynu formos varskecius ir kepame keptuveje su aliejumi. Padažzui uzžverdame sultis. Supilame nedideliame kiekyje vandens išsleistąa kr..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: cinamonu