20 rezultatų ieškant "cinamonas"

Ryžių košė pusryčiams

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

• Kalakutieną nuplaunam ir pernakt (ar visą parą) palaikome gerokai parūgštintame vandenyje(geriausiai –citrinos rūgštimi). • Nusausintą mėsą šiek tiek pamušame, be gailesčio įtriname paukštienos prieskoniais (gali būti ir su cinamonu) , kambario temperatūroje palaikom bent 3 va..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių ir slyvų salotos

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti stambia trintuve. Į grietinę sudėti medų, cinamoną, susmulkintus riešutus, įdėti citrinos rūgšties ir šiuo mišiniu užpilti vaisius. ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų apkepas su varške

Morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene mirkytas manų kruopas, kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, įberti cinamono, druskos. Viską išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Šią masę sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą indą. Paviršių apšlakst..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai riešutai

Su prieskoniais sumaišytą cukrų sudėti į nedidelį puodą ir visą laiką maišant kaitinti, kol ims tirpti ir pavirs į skystį. Tada suberti riešutus ir toliau maišyti, kol jie pasidengs ištirpusiu cukrumi. Gerai išmaišius, puodą nukelti nuo ugnies ir riešutus išimti ant lėkštės, ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su obuolių sultimis

Burokėliai nuplaunami ir išverdami, perpilami šaltu vandeniu, nulupami ir supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami. Paskui supilamos obuolių sultys, suberiamas cukrus, druska, cinamonas ir gerai išmaišoma. Vietoj obuolių sulčių galima įtarkuoti rūgštų obuolį (pvz., antanin..

Recepto vertinimas: 5

Salyklo gira

Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengus pastatoma šiltai. Po 2-3 dienų į salyklą sudedama džiovinta duona, grūstas cinamonas, mėtos, cukrus, pusė razinų, su cukrumi ištrintos mėtos ir įpilama dar 6 litrai šito vandens. Pridengtas inda..

Recepto vertinimas: 0

Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai

Nulupti imbiero šaknį, svogūną ir česnako skiltelę. Imbierą supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais gabalėliais. Sudėjus kmynus ir gvazdikėlius visą tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudėti mėsos faršą ir pakepinti. Įmaišyti ryžius ir užpilti 1/2 l sūdyto vande..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas

Viską sumaišykite, padarykite tyrę ir ja gerai įtrinkite kalakutą. Uždenkite plėvele ir palikite virtuvėje per naktį, kad prieskoniai įsigertų Pilveliui prikimšti reikės: Slyvas apšlakstykite romu arba brendžiu, sudėkite kaparėlius. Šio įdaro prikimškite kalakuto pilvelį, sut..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių plokštainis

Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinti, kol apskrus. Pieną užvirinti, jame ištirpinti druską. Tada karštu pienu užplikome tarkius, supilame spirgučius, sudedame prie..

Recepto vertinimas: 4

Salierų salotos su jogurtu

Saliero saknį, obuolius ir morkas nulupkite ir sutarkuokite siaudeliais. Visus produktus sud4kite į dubenį ir apmaisykite jogurtu, į kurį įd4kite cinamono. Jei nepatinka cinamonas, jo galite ir nedėti. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių putelė

Iškepti saldžiarūgščiai arba rūgštūs obuoliai pertrinami pro sietelį. Į gautą tyrę suberiamas cukrus, cinamonas, suleidžiami baltymai bei prieskoniai ir dubenyje mediniu šaukštu sukama, kol masė pavirs putomis. Šios sukrečiamos į gražų stiklinį dubenį arba į mažus stiklini..

Recepto vertinimas: 0

Varškės plokštainis

Tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, manų kruopos, pusė cinamono, razinos, vanilinis cukrus ir 5 išplakti kiaušinių baltymai. Tešla atsargiai išmaišoma. Į duonos džiūvėsėlius, sudrėkintus grietinėle arba pienu, sutarkuojami (stambiai) nulupti obuoliai, suberiamas lik..

Recepto vertinimas: 0

Morkų sausainėliai

Tarkuotos morkos užpilamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imami kiaušinių tryniai, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, cinamonas, vanilininis cukrus. Iš tešlos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karštumo orkaitėje 10 minučių. Sa..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su kepure

Tešlą užmaišome; obuolius nulupam, supjaustom, apibarstom cukrumi ir cinamonu; varškę, pasmulkintus riešutus, 2 trynius, cukrų, migdolų esencijos lašeliuką gerai ištriname. Sluoksniuojame : tešla - varškė - obuoliai. Pyragą iškepame, išplakame baltym..

Recepto vertinimas: 5

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių. 2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 4

Prancūžiški skrebučiai (Miglės)

Sudėkite kiaušinį, pieną, cukrų ir vanilės esenciją į platų dubenį ir suplakite šakute. Sudėkite į plakinį duonos riekeles ir palikite 1-2 min. Įkaitinkite tefloninę keptuvę ir dėkite išmirkytą duoną. Leiskite jai gerai apkepti iš abiejų pusių. Iškeptą apibarstykite c..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ SAUSAINIAI

Tarkuotos morkos uzpilamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imusami kiausiniu tryniai, suberiami miltai, sumaisyti su kepimo milteliais, cinamonas, vanilininis cukrus. Is teslos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karstumo orkaiteje 10 minuciu. Sausainius g..

Recepto vertinimas: 2

MEDUOLIAI

Medu issukite su taukais ir 2 saukstais vandens. Suberkite prieskonius ir miltus, sumaisytus su kepimo milteliais (truputi palikite citrininos zievelei apvolioti).Lenta pabarstykite miltais, is teslos iskociokite 1 cm storio laksta. Tesla isklokite sviestu patepta ir kepimo popieriumi isklota skarda..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: cinamonas