7 rezultatų ieškant "burok z s"

Burokėliai prancūziškai

Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos

Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 75 g salotų lapų 2 griežinėliais pjaustyti virti burokėliai 75 g minkšto pjaustyto ožkų pieno sūrio 1 granato sultingos sėklos, atskirtos viena nuo kitos 1 šaukštas granatų sulčių. Gaminimas..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių sriuba su daržovėmis

Burokėlių sriuba su daržovėmisIngridientai:300g. mėsos su kaulais (kiaulienos, jautienos, avienos, paukštienos), 1l. vandens, 250g. virtų arba keptų burokėlių, 100g. šviežių kopūstų, 1 stiklinė virtų arba konservuotų pupelių, 1 morka, 1 svogūnas, petražolės arba saliero šaknie..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos žiemai (Ramlytės)

Burokėlių salotos žiemai (Ramlytės)Ingridientai:4 kg virtų burokėlių, 500 g svogūnų, 1,5 kg pomidorų, 500 g paprikos, 200 g česnakų, 1 aštrioji paprika, 60 g druskos, 300 g aliejaus, ½ stiklinės cukraus, ½ stiklinės obuolių acto, maltų pipirų ir petražolių.Gaminimas Į pu..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių apkepas su razinomis

Burokėlių apkepas su razinomisIngridientai:200 g džiovintos ruginės duonos; 150 g burokėlių; 2 kiaušiniai; 50 g razinų; 20 g džiūvėsėlių; 20 g sviesto arba margarino; 125 g grietinės.Gaminimas Duonos riekeles išmirkyti vandenyje. Virtus burokėlius nulupti, sutarkuoti, įmušti 1 kia..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ APKEPAS SU RAZINOMIS

BUROKĖLIŲ APKEPAS SU RAZINOMISIngridientai:200 g džiovintos ruginės duonos150 g burokėlių2 kiaušiniai50 g razinų20 g džiūvėsėlių20 g margarino125 g grietinėsGaminimasDuonos riekeles išmirkyti vandenyje. Virtus burokėlius..

Recepto vertinimas: 0

Burokų lapų sriuba

Burokų lapų sriubaIngridientai:2 l vandens, 3 rieškučios nuplautų ir susmulkintų jaunų (!) burokų lapų,300 g kiaulienos su lašinukais,2-3 bulvės,druskos,2-3 laurų lapai,šakelė mairūno,5 juodųjų pipirų žirn..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: burok z s