25 rezultatų ieškant "beveik"

Itališka kiaušinienė

Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis. Sviestą ištirpinti įkaitintoje keptuvėje ir dugną iškloti storesnėmis sūrio riekelėmis. Kepti kol sūris išsileidžia ir pradeda pūstis. Tada įmušti kiaušinius, pabarstyti norimais prieskoniai..

Recepto vertinimas: 4

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Makaronai su sūriu

1. Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje, kol beveik suminkštės. Supjaustykite kumpį kubeliais ar šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite orkaitę iki 200°, ištepkite keptuvą riebalais. 2. Puode ištirpinkite riebalus, pakepinkite svogūną, kad pasidarytų skaidrus,..

Recepto vertinimas: 4

Sultyse marinuoti tuno kepsneliai

Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite ši..

Recepto vertinimas: 0

Kepti baravykai grietinėje

Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaustyti grybai ir kepami kol suminkštėja. Paskui pridedama svogūnų, pakepinama, pabarstoma miltais, dar pakepinama, pridedama pipirų, druskos, užpilama grietine ir pavirinama 5 -10 minu..

Recepto vertinimas: 2

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį. Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti ir su..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Pupas ar pupeles išmirkyti.Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val.Nuo koncervuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą.Pavirti ant silpnos ugnies.Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną.Jei iki tol vand..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Mėsa su morkomis ir razinomis

Morkas kepinti aliejuje, sudėti mėsą ie kepti, kol mėsytė beveik iškeps, tada sudėti svogūną ( pusžiedžiais arba kubeliais), laiškus. Dar po kiek laiko - česnaką.Sudėti prieskonius, razinas. Galima įdėti šaukštą grietinės.Troškinti ant silpnos ugnies apie 5 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su kokosu

Nuplautus ryžius ir kokoso drožles supilti į verdantį vandenį ir 5-7 min. virti. Suberti nuplautas razinas, išmaišyti ir uždengti. Atsiradus garams, išjungti ugnį, šiltai apvynioti ir pastatyti 20-30 min. brinkti. Paskaninti cinamonu, sudėti į aliejumi arba sviestu pateptą metalinę ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su obuolių įdaru

Iš miltų, druskos ir vandens užminkyti tešlą. Iš jos suformuoti rutulį, aptepti aliejumi ir, uždengus pašildytu dubeniu, palikti apie 30 min. Tešlą plonai iškočioti ant miltais pabarstyto stalo, paskui rankomis tempti tol, kol išeis beveik permatomas stačiakampis. Obuolius nulup..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIU

Su pakepintais svogunais istroskinami smulkiai supjaustyti pievagrybiai. Troskinant jie pasudomi ir papipirinami (skystys beveik visas isgarinamas). Kietai isvirti kiausiniai (4) nulupami ir supjaustomi griezineliais. Pievagrybiai ir kiausiniai isdeliojami i sviestu isteptas formeles, uzpilami pasud..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

SVEIKUOLIŠKI SAUSAINIUKAI

Ikaitintame aliejuje pakepinti avizinius dribsnius ir saulegrazas kol graziai apskrus. Maisant supilti razinas, sudeti medu. Pakaitinti kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik uzvirs. Sudeti i forma mazdaug 1-2 cm sluoksniu, prispausti ir palaikyti kelias valandas saldytuve kol sukietes.Supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONOJO VYNO PUNŠAS

Puode sumaisyti raudonaji vyna ir roma. Citrina nuplauti po karstu vandeniu, tuomet nusausinti. Plonai nulupti jos zievele, po to isspausti sultis. Citrinos skiltis kartu su isspaustu apelsinu sultimis, gvazdikeliais, cinamono lazdele ir cukrumi sudeti i puoda. Punsa pasildyti beveik iki virimo (bet..

Recepto vertinimas: 3

PIENO KOKTEILIS SU MELIONU

Isimti is meliono seklas, ji aplupti ir pertrinti per sieteli. I tyre ideti cukraus ir gerai ismaisyti. I mikseri sudeti meliono minkstyma, vanilini cukru, apelsinu ir greipfrutu sultis, atsaldyta piena ( pienas turi buti beveik uzsales - su ledukais), saltalankiu sirupa ir ledus. Viska plakti mikse..

Recepto vertinimas: 1

ĮDARYTI SVOGŪNAI II

Svogunus nulupame ir sudedame i verdanti pasudyta vandeni, verdame. Kai svogunai beveik suminkstes, isgriebiame ir nupjauname virsuneles. Vidu isskobiame. Isskobta turini supjaustome ir pakepiname svieste, sudedame grietine. Rukyta desra supjaustome smulkiais kubeliais, sudedame smulkintas petrazole..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuoti Jamaikos ledai

Kavos ledams paruošti keptuvėje išlydoma neriebi grietinė, kol ji beveik užverda. Įdedama maltos kavos, gerai išmaišoma ir paliekoma 30 min.Dubenyje plakami kiaušinių tryniai su cukraus pudra kol masė sutirštėja ir palengvėja. Dar kartą pakaitinamas kavos ir grietinės mišinys beveik..

Recepto vertinimas: 3

Sumustinukai su krabų lazdelėmis

Batona/balta duona lengvai apskrudinkite ant smarkiai ikaitusios keptuves, bet beveik aliejaus, kad riekeles sukietetu.Apskrudintas riekeles itrinkite cesnaku ir viena puse uztepkite majonezu. Ant majonezu isteptu riekeliu dekite siaudeliais supjaustytas krabu lazdeles. Kiekviena sumustinuka papuosk..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos troškinys be orkaitės

Vistiena supjaustykite kvadrateliais ir itrinkite marinavimo padazu is sumaisyto majonezo, kecupo, kapotu cesnaku ir vistienos prieskoniu, beriamu pagal skoni. Palaikykite vistiena nors pusvalandi ir kepkite keptuveje. Kai vistiena bus beveik iskepusi, idekite siaudeliais pjaustyta paprika ir pakepk..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlės karališkai

Vištienos krūtinėles iškepti keptuvėje ir atidėti, į didelę keptuvę sudėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką (galima išspausti) ir truputį pakepti. Paprikas supjaustyti juostelėmis ir pakepti kol šiek tiek suminkštės. Tada pilti grietinėlę ir pomidorų pastą, šiek ti..

Recepto vertinimas: 4

Greitas čičinskas

Kefyra išmaišyti su kiaušiniu, druska, cukrumi (galima įdeti ir kitokių prieskonių) ir miltais. Miltų dėti iš akies, kai minkoma tešla beveik nebelips prie rankų, tešla jau gera. Iškočioti tešlą ir apvynioti pasiruoštą faršą arba dešreles. Kepti įkaitintame aliejuje. Labai grei..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena troškinta vyne

Troškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti pusžiedžiais plonai supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir uždengus, ant mažos ugnies troškinti. Pievagrybius supjaustyti plokštelėm ir taip pat sudeti. Pomidorus užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti kelia..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: beveik