25 rezultatų ieškant "baltymo"

pyragas "Valensos ašaros"

Uzminkyti tesla is 3 st.miltu,margarino,1 stiklines cukraus,3 tryniu ir kepimo miltelu.Iskloti formos dugna pries tai patiesus kepimo popieriu.Isplakti 3 kiausinius,1sikline cukraus,vanilini pudinga (perku parduotuveje pokeliais)nepamaisys truputis vanilinio cukraus,ispausti 1citrinos sultis po to ..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su uogiene

Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truputi pakepti orkaitėje(~10min).Poto sukrėsti uogienę, tolygiai padengti pyrago padą.Pyragą kepti ~40min. 180 laipsnių orkaitėje.Poto gerai išplakti kiaušinio baltymą ir gražiai užtepti ant pyrago.Vel truputi pake..

Recepto vertinimas: 3

Ananaso bavarijos kremas

Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. ananasų sultyse.Užvirti likusias sultis.Vos vos suplakti kiaušinio trynius su cukrumi.Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir ant mažos ugnies pastoviai maišant virti kol masę dengs šaukštelio kuprelė, o perbraukus pirštu linija laikys..

Recepto vertinimas: 0

Nesudetingas tortas

1. Pirma biskvita pertepti kondensuotu pienu, o antra ruduoju kondensuotu... 2. Isplakti baltyma iki putu, ideti cukraus nemazai 3. Kai biskvitai pertepti, udekite vienas ant kito o virsu uztepkite suplaktu baltymu, papuoskite ir 15min padekite i saldytuva ..

Recepto vertinimas: 3

Imbieriniai sausainiai

Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuotą indą. Didesnius burokėlius patariama perpjauti pusiau arba į keturias dalis. Iš vandens ir druskos išverdamas sūrymas, atš..

Recepto vertinimas: 0

"Margarita"

Inde kokteliams ruošti ledo gabalėlius sumaišykite su 45ml tekilos, 30ml citrinių sulčių, 15 ml "Cointreau" [prancūziškas likeris] ir truputį išplakto kiaušinio baltymo. Iškoškite taurę. Papuoškite citrinos žievele. Į stalą kokteilį duokite vieną. ..

Recepto vertinimas: 0

Meduoliukai

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 4

Margieji sausainėliai

Kiaušinis išplakamas su cukrumi ir grietine. Soda ar kepimo milteliai užgesinami kefyru ar actu. Viskas išsukama. Subėrus sijotus miltus minkoma, kol tešla nelimpa prie rankų, Tešla padalijama į dvi dalis: į vieną dalį suberiami kakavos milteliai ir viskas dar kartą išminkoma, o į ki..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vyniotinis su apelsinais

250g kiaulienos arba vištienos faršo išmaišykite su 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų smulkintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Nuo 400g viščiukų šlaunelių nuimkite odeles, mėsą išplakite, a..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų ir uogų sriuba

Rabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkite 10 g cukraus pudros, kol susidarys karamelė. Atskieskite baltuoju vynu ir, toliau maisydami, kaitinkite. Į sirupą sudėkite rabarbarus ir avietes, virkite 10 minučių, tada nusunkite. Braskes perpjaukite..

Recepto vertinimas: 4

Holstein

Įdėkite cinamoną, supilkite citrinų sultis ir sudėkite žievelę, druską, razinas, 75 g cukraus. Obuolius nulupkite, perpjaukite į keturias dalis, pasalinkite viduriukus ir supjaustykite griežinėliais. Nuolat maisydami užvirinkite sriubą. Sudėkite supjaustytus obuolius, supilkite alų ir..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai pyragėliai

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formel..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. ananasų sultyse. Užvirti likusias sultis. Vos vos suplakti kiaušinio trynius su cukrumi. Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir ant mažos ugnies pastoviai maišant virti kol masę dengs šaukštelio kuprelė, o perbraukus pirštu linija la..

Recepto vertinimas: 4

Kiniška vištiena (Rimos)

Vištienos filė supjaustyti šiaudeliais, pamarinuoti su vištienos prieskoniais. Vištienos gabaliukus apvolioti kiaušinio baltymo ir krakmolo tešloje. Kepti aliejuje. Iškepus vištieną, toje pačioje keptuvėje apkepinti kubeliais supjaustytus svogūnus, česnaką, paprikas, ananasus, įber..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninė masė

Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus paruošti tirštą glajų. Juo aptepti tešlos lakštą. Tešlai pjaustyti skirtą ratuką panardinti į karštą vandenį ir lakštą supjaustyti 7 cm ilgio ir 1,5 cm pločio juostelė..

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

1. Ismirkyti ir istirpinti zelatina 1/4 stkl. ananasu sultyse. Uzvirti likusias sultis. Vos, vos suplakti kiausinio trynius su cukrumi. Sultis pamazu pilti ant kiausiniu mases ir ant mazos ugnies pastoviai maisant virti kol mase dengs saukstelio kuprele, o perbraukus pirstu linija laikysis nepajudej..

Recepto vertinimas: 0

MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus nuplikykite, nulupkite lukstus ir sumalkite mesmale. Migdolu mase ismaisykite su 80g cukraus pudros, kiausinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite saldytuve, suvinioje i polietilenini maiseli. Tada mase dar karta isminkykite su 100g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupuciu maistiniu da..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs morkų laiveliai

I istirpinta, bet ne karsta sviesta imaisome cukru, kiausinius, morku tyre ir miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Tesla pilame i sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 220 C temperaturos orkaiteje. Iskeptus pyragelius is karto isimame is formu. Papuosimui is baltymo ir cukraus pudros paruosia..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai ''Žiemos saulutės''

Is teslai skirtu produktu uzminkome trapia tesla. 1 val. ja laikome saltai. Is teslos iskociojame 7 mm storio laksta ir formuojame saulutes. Ju virsuje isspaudziame skylutes. Kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Atvesusius sausainius puosiame is baltymo ir cukraus pudros paruostu glajumi ir konditer..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušiniai kepti su sūriu

Kepama mazose keptuvelese po viena kiausini. Sviestas istirpinamas, i ji suberiamas kubeliais supjaustytas suris, imusamas kiausinis. Ant baltymo uzdedama kubeliais supjaustyto pomidoro, pasudome, uzbarstome pipiru, smulkiai supjaustytu petrazoliu ir iskepame orkaiteje. (Iraida)..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai ''Šokoladiniai rateliai''

Is sviesto, kiausinio, cukraus ir miltu uzminkome tesla. Ja 1 val. laikome saltai. Tuomet iskociojame 0,5 mm storio laksta ir formuojame ziedo formos sausainius. Kepame 150-170 C temperaturos orkaiteje.Iskepusius sausainius atvesiname. Puodelyje istirpiname sokolada su pienu. Jo pripildome sausainiu..

Recepto vertinimas: 0

Laivelis

Nulupti banana. Ji padalinti per pus isilgai. I dideli dubeni ideti kiausinio baltyma ir ant jo pabarstyti 2 saukstus cukraus pudros. Viska plakti plaktuvu kol baltymas igaus plaktos grietineles forma. Tada dvi banano dalis paguldyti salia ir tarp ju palikti dvieju pirstu tarpa. I ta tarpa prideti s..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Šokoladiniai rateliai"

Iš sviesto, kiaušinio, cukraus ir miltų užminkome tešlą. Ją 1 val. laikome šaltai. Tuomet iškočiojame 0,5 mm storio lakštą ir formuojame žiedo formos sausainius. Kepame 150-170 C temperatūros orkaitėje.Iškepusius sausainius atvėsiname. Puodelyje ištirpiname šokoladą su pienu. Jo ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltymo