Daržovių troškinys su avižomis

Ingridientai:
1-2 valg. š. sviesto;
1 česnako skiltelė;
100 g žiedinių kopūstų;
100 g brokolių;
2 morkos;
3-4 valg. š. skaldytų avižų;
750 ml sultinio;
60 g riebios grietinės;
Druskos ir pipirų;
Malto muskato riešuto;
Raudonųjų pipirų;
Citrinų sulčių;
Vorčesterio padažo;
½ stiklinės kapotų žalumynų.
Gaminimas
Įkaitinkite puode sviestą, suberkite smulkiai sukapotą česnaką ir pakepinkite. Įdėkite nuluptą bei smulkiai supjaustytą svogūną ir dar šiek tiek pakepinkite. Žiedinius kopūstus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite į svogūnus bei česnaką ir kartu pakepinkite. Apiberkite skaldytom avižom. Supilkite sultinį ir 15-20 min. pavirkite ant nedidelės ugnies. Sukrėskite grietinę, pagardinkite druska, pipirais, muskato riešutu, raudonaisiais pipirais, citrinų sultimis ir vorčesterio padažu. Apiberkite smulkiai sukapotais žalumynais ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!