16 rezultatų ieškant "avies"

Salotos su mėsa prancūziškai

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, supilti į kiaurasamtį, praplauti vandenyje ir nukošti. Mėsą, grybus ir pomidorus supjaustyti kubeliais. Viską atsargiai išmaišyti ir sudėti i salotinę. Padažą pagamintą iš augalinio aliejaus, citrinos sulčių, juodųjų pipirų bei druskos, u..

Recepto vertinimas: 0

Kepti inkstai su bulvėmis

Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iškepa (3 – 5 min.). Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite ..

Recepto vertinimas: 5

Marokietiška aviena

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų. Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių. Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami. Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabai..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trup..

Recepto vertinimas: 5

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su graikinių riešutų pasta

Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens sudėkite spagečius ir virkite apie 12 minučių, kad jie liktų apykiečiai. Kol verda spagečiai, smulkintuvu susmulkinkite baziliką, česnaką, graikinius ir kedro riešutus, po truputį įpildami aliejaus. Sudėkite į mažą indą. Įmaišykite..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su aštriu pomidorų padažu

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir kepinkite apie 3 minutes, kol pagels. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, česnaką išimkite. Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kaitinkite ant didelės ugnies apie 25 minutes, kol jie subliūkš. Sudėkite čili pipirą, "..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su rikotos ir avies sūriu

Dideliame inde sumaišykite šviežią rikotos sūrį, sviestą, "Ricotta Salata" sūrį, papriką ir druską. Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite makaronus, virkite 8-10 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite, pasilikite 2 valgomuosius šaukštus nuoviro. Sudėkite makaronu..

Recepto vertinimas: 0

Ziti su artišokais ir ožkos sūriu

Nuvalykite artišokus ir nuimkite išorinius sukietėjusius lapelius. Patrumpinkite kotelius ir nupjaukite viršutinį trečdalį lapų. Artišokus perpjaukite pusiau ir aštriu peiliu išimkite šerdį. Supjaustykite gabalėliais. Į didelę keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus alieja..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su grybais

Į didelę keptuvę įpilkite 4 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pakaitinkite ant vidutiniškai karštos ugnies. Sudėkite česnaką ir kepinkite jį apie 3 minutes, kad gražiai pagelstų Sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių, kol jie suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Liku..

Recepto vertinimas: 0

Spiralės formos makaronai su mėsos padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir taukus/sviestą iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus, šoninę ar kumpį, lauro lapelį ir jautienos faršą. Uždenkite ir kepinkite ant vidutiniškos ugnies apie 30 minučių, pamaišykite. Padidinkite ugnį ir supilkite vyną ir sultinį. Pag..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su paprika ir kumpiu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite šoninės arba kumpio gabalėlius ir kepinkite juos 3 minutes, kol gražiai apskrus. Sudėkite svogūnus, česnaką, petražoles, baziliką ir papriką. Kepinkite apie 10 minučių, kol paprika ir svogūnai suminkštės. ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pupomis ir balzaminiu actu

Ant nedidelės ugnies mažoje keptuvėje pakepkite mėsą, kol įgaus rusvą atspalvį (3-4 min.). Nukelkite nuo ugnies. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite pupas ir įp..

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos paprikos

Varškę ištrinkite su sūriu, manų kruopomis ir sviestu. Supilkite grietinę, išplaktus kiaušinius, pagardinkite druska ir viską išmaišykite. Iš paprikų pašalinę sėklas, prikimškite įdaro. Tada dėkite jas į troškintuvą su trupučiu aliejaus, šaukite į vidutinio karštumo orkai..

Recepto vertinimas: 5

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

Skrandis gerai isplaunamas keliuose vandenyse. Skrandis uzplikomas verdanciu vandeniu ir greitai valoma vidine, grubleta puse, kol nusiims zalsvai rudos spalvos pleve. Skrandis turi buti visiskai baltas.Isverdamas sultinys is avienos kaulu. Skrandis dedamas i sultini ir verdamas 40-50 min. Morkos, s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: avies