25 rezultatų ieškant "avienos"

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis

Orkaitė įkaitinama iki 150laipsnių. Anyžius supjaustomas maždaug 1 cm išilgais griežinėliais. Cukinija supjaustoma maždaug 3 cm griežinėliais. Raudonasis svogūnas supjaustomas išilgomis skiltelėmis. Daržovės sudedamos į kepimo indą. Ant viršaus užberiami čiobreliai, rozmarinas,..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su aviena

Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytus kopūstus, mėsos gabaliukus, bulvių skilteles, susmulkintą ir pakepintą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, įberkite kmynų, įdėkite lauro lapą, pasūdykite, užpilkite 0,5 l verdančio van..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 – 4 gabalai ), pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į puodą su įkaitintu avienos lajumi ir paskrudinkite. Tada įdėkite žiedais supjaustytą svogūną, pomidorus, įpilkite 8 stiklines vandens, užvirinkite, įd..

Recepto vertinimas: 0

Avienos vyniotinis su obuoliais

Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 valandas. Perkoštas mėsos sultis patiekti kaip padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti avienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti avienos griežinėliai

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiaušinyje ir dar pavolioti džiūvėsėliuose. Tada kepti 15 minučių. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas su morkomis

Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūnus, morkas. Tada įdėti supjaustytus pomidorus, įpilti pomidorų padažo, vandens ir troškinti. Įberti prieskonių, sudėti nuplautus ryžius, viską sumaišyti ir troškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su daržovėmis

Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30 – 40 minučių. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė supjaustome pailgais gabalais, iš abiejų pusių įpjauname įstrižais pjūviais. Kiaušinį išplakame su trupučiu miltų. Filė gabalus iš vienos pusės pamirkome plakinyje ir apvoliojame migdolų drožlėmis. Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame avienos fi..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šašlykas

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 1

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Avienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su pupomis

Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirinti. Kiek vėliau sudėti pupas, česnaką, porus, įberti druskos, prieskonių, ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minučių troškinti. Nemaišy..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šonkauliukai

Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš ..

Recepto vertinimas: 1

Aviena su rozmarinais

Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame į nedidelį nemetalinį indą, patepame aliejumi. Apibarstome puse kiekio supjaustytų rozmarinų ir maltų pipirų, pasūdome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Mėsą apverčiame, vėl patepame aliejumi, apibarstome likusiais rozm..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)

Mėsą nuplauti, išpjauti plėves, supjaustyti kubeliais (3 cm dydžio), lengvai pamušti grūstuvėliu. Svogūną ir česnaką nulupti, supjaustyti griežinėliais. Giliame inde dėti avieną sluoksniais, barstant druska ir prieskoniais, svogūnų ir česnakų griežinėliais, šlakstant ac..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir abrikosų iešmeliai

Paruoškite marinatą: visus jo komponentus sudėkite į nemetalinį dubenį ir gerai išmaišykite kartu su avienos gabalėliais. Uždenkite dangčiu ir pastatykite šaltai 1 val. Jei naudosite medinius iešmus, pamerkite juos pusvalandžiui į vandenį. Į marinatą sudėkite abrikosus, mėt..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški avienos iešmeliai

Aštuonis medinius iešmelius pamerkite pusvalandžiui į vandenį. Dideliame dubenyje sumaišykite visus komponentus, kol gausite minkštą vientisą masę. Iš gautos masės suvoliokite dešrelės formos ritinėlius, sumaukite ant iešmų ir nakčiai padėkite šaltai. Įkaitinkite grilį arba k..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su daržovėmis

Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30-40 min. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, morkas, ..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ IR AVIENOS APKEPAS

Ryzius isvirti biriai. Pomidorus supjaustyti griezineliais, pasudyti ir apibarstyti pipirais. Aviena supjaustyti juostelemis. I riebalais istepta inda sluoksniuoti ryzius, aviena, pomidorus. Virsutinis sluoksnis turi buti ryziu. Kiausiniu ir miltu plakiniu uzpilti produktus. Uzdeti sviesto gabaliuku..

Recepto vertinimas: 0

CHARČIO SU AVIENA

I ikaitinta alieju sudedame kubeliais pjaustyta avienos kumpi, pamaisydami kepiname apie 10 minuciu. Suberiame kubeliais pjaustyta svoguna bei siaudeliais pjaustyta morka. Kepiname, kol suminkstes. Suberiame smulkiai supjaustyta aitriaja paprika ir supilame pomidoru padaza, pakepiname 2 minutes, sup..

Recepto vertinimas: 4

AVIENOS KEPSNYS SU ŠONINĖS JUOSTELE

Avienos nugarine lengvai pamusame. Apjuosiame sonines juostele, pabarstome prieskoniais. Keptuveje ikaitiname alieju ir dedame kepti. Kepame is abieju pusiu po 1-2 minutes. Tada dedame i 170 laipsniu temperaturos orkaite ir kepame 8-10 minutes. I susidariusi kepimo metu sultini ipilame 50 g sojos pa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: avienos