25 rezultatų ieškant "arba"

Margos salotos su grybais

Didesnius grybus supjaustyti į keturias dalis, mažų nepjaustyti. Kitus produktus supjaustyti plonais griežinėliais arba šiaudeliais ir sudėti į salotinę. Grietinę (arba kefyrą) sumaišyti su prieskoniais ir užpilti ant salotų. Grietinę arba kefyrą galima maišyti su majonezu. Tada pr..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybus perpjauti pusiau arba supjaustyti gabalėliais. Puode pakaitinti riebalus, sudėti į juos kubeliais supjaustytas daržoves ir 5 minutes pakepinti. Tada įpilti vandens arba sultinio, ir uždengus troškinti, kol paminkštės. Tada sudėti pailgais gabalėliais supjaustytas arba į keturias ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)

Lašiniukus supjaustyti plonais griežinėliais arba kubeliais, sudėti į puodą ir pakaitinti. Lašiniukų riebaluose apkepinti supjaustytas prieskonines daržoves (svogūną, morkas, petražolę arba salierą). Paskui įpilti karšto vandens arba sultinio, sudėti griežinėliais supjaustytą gr..

Recepto vertinimas: 5

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis

Paruoštus grybus ir svogūnus sukapoti ir kepinti riebaluose, kol pagels. Nuplautas kruopas sumaišyti su grybais, įpilti karšto vandens arba grybų sultinio ir troškinti, kol kruopos suminkštės. Tada įdėti pomidorų tyrės arba šviežių pjaustytų pomidorų, grietinės. Pagamintą valgį..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai, įdaryti grybais

Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, suma..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis

Žuvies filė supjaustyti siauromis juostelėmis, pašlakstyti actu arba citrinos sultimis, pabarstyti druska, 15 minučių palaikyti šaltai ir sudėti į sviestu pateptą forma arba ugniai atsparų indą. Daržoves ir grybus supjaustyti strypeliais, sudėti į puodą ir troškinti svieste. Kiek p..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai bulvių kiaušiniai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 arba 180 temperatūros. Nušveiskite bulves, nušluostykite sausai. Šakute įdurkite bulves 2-3 vietose. (Jei norite, kad odelės būtų švelnesnės, patepkite bulves riebalais arba įvyniokite kiekvieną į foliją.)2. Sudėkite bulves į negilią kepimo skardą...

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti m..

Recepto vertinimas: 4

Grybų sriuba su daržovėmis

Grybus ir prieskonines daržoves supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti riebaluose. Griežtį, kopūstus, morką supjaustyti šiaudeliais ir sudėti į verdantį sultinį arba vandenį. Kai daržovės apvirs, į sultinį sudėti su prieskoninėmis daržovėmis troškintus grybus, pjaustytą obuol..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais

Žirnius ir pupas perrinkti ir 6-8 valandas mirkyti. Pupoms reikia įpilti daug vandens. Kai jos išbrinks, vandenį nupilti. Ant troškintuvo dugno sudėti mėsą, ant jos - rūkytos kiaulienos odelę, žirnius arba pupas ir prieskonines daržoves, įpilti vandens, kad vos apsemtų produktus, paga..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybais

Plekšnes nuvalyti, išimti vidurius, nupjauti galvą ir pelekus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. Iškepusias žuvis sudėti į pašildytą ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais

Žuvies filė supjaustyti gabalais, kilkes ir strimeles nuvalyti, nuplauti, grybus ir svogūną sukapoti. Produktus sudėti sluoksniais į žemą troškintuvą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti žuvų, o tarp jų -- svogūnų, grybų, sviesto gabaliukų. Kiekvieną sluoksnį pasūdyti. Jei g..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su vaisiais

Balta duona arba ragaišis padžiovinami, aptepami sviestu.Ant kiekvienos riekelės uždedama cukraus sirupe išvirtų obuolių, kriaušių arba persikų skiltelių.Papuošiama uogienės arba marmelado kauburėliu ir sveikais arba kapotais riešutais.Galima šiek tiek uždėti plaktos grietinėlės..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške

Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių.Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis.Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai sumuštiniai

Šokoladinis sviestas (arba paprastas sviestas su cukrumi ir kakava) išsukamas, supilamas šiltas pienas ir storai aptemapas ragaišis, balta duona arba sausainiai, ant viršaus uždedamas plonytis obuolio griežinėlis, ant jo - pusė arbatinio šaukštelio varškės arba plaktos grietinėlės ir..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Iš nugarinės išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska su prieskoniais. Ant viršaus sukrauti įdarą - sūdytą liežuvį, slyvas be kauliukų, obuolius, kumpio arba dešros griežinėlius ir kt. Galima dėti ir kelis skirtingus pagal skonį įdaro sluoksnius. Mėsą suvynioti ir surišti. Vyni..

Recepto vertinimas: 5

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: arba