25 rezultatų ieškant "aliejus"

Salotos Žiema

Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė kopūstuose

Viską sumaišome. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Grybai tešloje

Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. Grybus pamirkyti tešloje ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotos paprikos

Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitinamas keptuvėje, sudedamos paprikos ir kepama ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Užpilamas sirupas, įpilama obuolių acto, įberiama druskos, pipirų. Žiūrėkite, kad paprikos nesuminkštėtų, jos turi likti pokietės. ..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvėje, daržovės kepamos ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Sudedami svogūnai, česnakai, čilis. Viskas toliau tokiu pačiu būdu kepama ant didelės ugnies maždaug 1 minutę. Užpilamas sirupas, gerai išmaišoma. Įmaišomas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek laiko svogunus. Atskirai ant sviesto pakepiname miltus ir dedame i apkepintas darzoves. Kubeli sultinio sumaisome su vandeniu ir dedame kartu su grietine i keptuve. Dedame ivairiu prieskoniu pagal skoni. Pa..

Recepto vertinimas: 2

Buviniai blynai su mesos idaru

bulves sutarkuojam, svoguna irgi,prieskoniai pagal poreiki, I ikaitinta keptuve, dedama tarkuota mase ir i viduriuka farsas,ant virsaus uzdedama tu paciu tarkiu mase. Kepama is abieju pusiu,kol paskrus ..

Recepto vertinimas: 4

Marinuotos silkės plaktame padaže

Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Aliejus, garstyčios ir cukrus išplakami iki putų, nenustojant plakti sudedamas majonezas, supilamas vynas, actas, ir plakama, kol pasidaro vientisa masė. Šiuo padažu užpilamos silkės. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės plaktame padaže

Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą ir užpilamos atšaldytu marinatu. Marinatui vandenyje išverdami griežinėliais supjaustyti svogūnai ir morkos. Supilamas actas, sudedami prieskoniai, supilamas aliejus ir pavirinama. Marinate silkės laikomos apie parą. Išimtos ..

Recepto vertinimas: 2

Lynas baltame padaže

Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų. Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, ..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota bulvių mišrainė

Išvirtos bulvės su lupenomis atšaldomos, nulupamos, supjaustomos skiltelėmis. Sultinys, actas, aliejus, druska, cukrus, mairūnas ar malti pipirai suplakami ir už-pilami ant paruoštų bulvių. Viskas sumaišoma ir palaikoma porą valandų. Prieš valgant užbarstoma smulkiai s-pjaustytų svo..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Grybų sriuba

Grybai supjaustomi nedideliais gabalėliais, apvirinami atskirame puodelyje, nusunkiami ir sudedami į verdantį vandenį. Kiek pavirus, sumetamos supjaustytos bulvės, dedama lauro lapelių, pipirų, pasūdomą, bulvėms suminkštėjus, supilamas aliejus arba sudedamas sviestas ir dar užvirinama..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ritinukai

Baklažaną supjaustyti pailgais griežinėliais, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Griežinėlius sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje ir sumaišyti su susmulkintais žalumynais, paprika, česnaku. Po šaukštą šio įd..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje kepti langustai su padažu

Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Aliejus su priekoniniais augalais salotoms

Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį. Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus prisitrauktų prieskonių...

Recepto vertinimas: 0

Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)

Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir suvilgome šlakeliu aliejaus. Kepame orkaitėje, kol tešla paruduoja ir pasidaro traški. Puikiai tinka patiekti prie karšto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)

Krūtinėlę supjaustome kepsnių pavidalu, pamušame ir apibarstome prieskoniais. Gaminame įdarą: sutarkuojame sūrį ir sviestą. Juos išsukame į vientisą masę. Ant vištienos dedame įdarą, susukame taip, kad įdaras neišbėgtų bekepant ir susmeigiame mediniais smeigtukais. Išplakame ..

Recepto vertinimas: 5

Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)

Visus produktus paruoškite atskirai. Menkes išmirkykite (kad nebūtų sūrios). Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus svogūnus taip pat supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite česnakus ir gerai nuplautas petražoles. Į puodą sudėkite sluoksnį svogūnų, juos apib..

Recepto vertinimas: 0

Šližikai - Kūčiukai

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakilt..

Recepto vertinimas: 1

KEPTAS EŠERYS

Zuvies file atskiriama nuo kaulu ir pabarstoma prieskoniais. Bulves nuskutamos, isverdamos ir sutrinamos. Taip pat sudedame garstycias, prieskonius ir ciberzole. Gerai ismaisome ir paragaujame. I lekstes viduri dedame formele, i formele dedame bulviu kose. Ant virsaus dedame kepta zuvi ir paslaksto..

Recepto vertinimas: 3

KRISTINOS KEPSNIUKAI

Vistienos file supjaustome kubeliais ir sudedame i dubeneli. Ant vistienos sumusame kiausinius, suberiame krakmola ir sudedame majoneza. Paskaniname prieskoniais. Ir tada, viska labai gerai ismaisome. I keptuve ipilame aliejaus ir ji ikaitiname. Kai jau bus ikaites aliejus, tada dedame su saukstu pa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aliejus