MAKARONAI SU AGUROČIAIS

Ingridientai:
500g aguročių
100ml alyvų aliejaus
100ml grietinės
5-6 dideli bazilikų lapai
500g spagečių arba juostinių makaronų
vandens, druskos
tarkuoto sūrio

Gaminimas
Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apkepkite su aliejumi iš abiejų pusių. Supilkite į aguročius pusė grietinės, smulkintus baziliko lapus ir kepkite ant nestiprios ugnies 5 min. Išvirkite makaronus ir gerai nuvarvinkite. Į indą, kuriame patieksite, suberkite tarkuoto sūrio, sukrėskite makaronų sluoksnį, o galiausiai - keptų aguročių sluoksnį. Apliekite viršų grietine ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!