8 rezultatų ieškant "aguonu"

Kalėdinis aguonų pyragas

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūd..

Recepto vertinimas: 5

Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu

20g tik naminio pieno ir 3g aguonų užvirinkite ir atšaldykite. 3g želatino išlaidinkite. 63g naminės grietinės išmaišykite su 25g naminės grietinėlės ir su želatinu. 40g kiaušinių baltymų atšaldykite šaldytuve ir išplakite su 20g cukraus, išmaišykite su piene esančiomis aguono..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų ir varškės tortas

Užminkykite tešlą ir 2 valandas palaikykite ją šaldytuve. Išėmę iškočiokite, dėkite į torto formą kiek pakeldamos kraštus. Kepkite 15 minučių iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Įdarui užplikykite aguonas, palaukite, kol atauš, ir sumalkite. Žieveles ir rie..

Recepto vertinimas: 3

Aguonų vyniotinis

Užmaišyti tešlą. Padėti valandai šiltai, kad pakiltų. Aguonas išmirkyti piene su vanile, išvirti, ataušusias sumalti. Tešlą iškočioti ant sviestinio popieriaus, kad nepriliptų prie stalo. Ant jos lygiai užtepti aguonų masę. Suvynioti, patepti suplaktu kiaušiniu ir subadyti šaku..

Recepto vertinimas: 4

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Aguonų pyragas su citrina (Jūratės)

Aguonas nuplikyti ir 2-3 kartus sumalti mėsmale ar sutrinti trintuvu. Trynius išplakti su milt. cukrumi, supilti aguonas, iki standumo išplaktus baltymus ir lengvai išmaišyti. Su dalimi cukraus išplakti trynius iki baltos masės, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinos sul..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)

Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedam į skardą, ant viršaus dedam aguonų masę. Kepam apie 40 min. Tada uždedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguonų masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų pienas

Aguonų pienui skirtos aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu ir pabrinkinamos. Nupylus vandenį dukart permalomos mėsmale smulkiais peiliu kais arba gerai sugrūdamos grūstuve. Sugrūstos aguonos užpilamos virintu atšaldytu vandeniu arba pienu, pasaldinama ir leidžiama nusistoti. Kad nesurū..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aguonu