Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.500 g žuvies filė
2.1 svogūnas
3.2 skiltilės česnako
4.10 g ženšenio
5.2 šaukštai aliejaus
6.1 šaukšteli “SambalOelek”
7.1/2 šaukštelio muskato riešutų
8.1/2 maltų juodųjų pipirų
9.3 šauskštai acto
10.2 šaukštai sojos padažo
11.2 šaukštai medaus
Gaminimas:
1 svogūną, 2 skilteles česnako smulkiai supjaustome, 10 gramų ženšenio sutarkuojame arba įberiame 0,5 šaukštelio jo miltelių. Viską sudedame į įkaitintus 2 šaukštus aliejaus, apkepame ir įdedame 1 šaukšteli “SambalOelek” (astriųjų pipirų - peperoni tyrelės). Viską pastoviai maišant, sudedame po 1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų ir muskato riešuto. Žuvies filė dedam ant viršaus ir kiekvieną pusę apkepiname 3 minutes. Tuo tarpu sumaišome 3 šaukštus acto, 2 šaukštus sojos padažo ir 2 šaukštus medaus ir užpilam ant žuvies. Uždengiame dangčiu ir troškiname 10 – 15 minučių. Ištroškinus, įpilame dar šiek tiek vandens, kad gautūsi padažas, galima pagal skonį dar įdėti medaus ar “SambalOelek”. Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!