Žuvies ir kopūstų apkepas

Ingridientai:
1 svogūnas,
1 raudonoji paprika,
1 šaukštas margarino,
850 ml. raugintų kopūstų,
500g. jūros žuvies filė,
2 šaukštai skysto medaus,
120 g. grietinėlės,
saldi malta paprika,
petražolės.

Gaminimas
Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti į keturias porcijas. Pašlakstyti citrinos sultimis ir pasūdyti. Kopūstus sumaišyti su medumi. Sudėti į kepimo formą. Ant kopūstų dėti žuvį. Grietinėlę sumaišyti su paprika ir užpilti ant žuvies. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuo tarpu supjaustyti petražoles. Gatavą apkepą išdėlioti į lėkštes ir pabarstyti petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!