Žuvienė su raugintais agurkais

Ingridientai:
200 g karpio
75 g raugintų agurkų
75 g svogūnų
30 g pievagrybių
pipirų grūdelių
1 lauro lapelis
druskos
1 l vandens
Gaminimas

Sudėkite į verdantį vandenį į 4 dalis supjaustytus grybus, po kelių minučių žuvies gabalus ir virkite ant silpnos ugnies. Po 10 min. sudėkite susmulkintą svogūną, nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, įdėkite keletą pipirų grūdelių, lauri lapelį, druską. Sriubą virkite dar 20 min. Patiekiant galite puošti susmulkintais krapais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!