ŽIRNIENĖ SU RŪKYTAIS ŠONKAULIUKAIS

Ingridientai:
150 g skaldytų žirnių,
400 g rūkytų šonkauliukų,
50 g lašinukų,
1 morka,
2 bulvės,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
druskos, pipirų,
laurų lapų, mairūnų,
petražolių lapelių.
Gaminimas
Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname, suberiame supjaustytus svogūnus, tarkuotą morką, smulkintus česnakus ir 5 minutes pakepiname. Viską sudedame į puodą, užpilame 5 stiklinėmis šilto virinto vandens, suberiame žirnius, sudedame šonkauliukus, laurų lapus, įberiame druskos, mairūnų, pipirų ir verdame 40 minučių. Tada sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir dar paverdame, kol bulvės suminkštės. Tiekiame užbėrę smulkintų petražolių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!