Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis

Ingridientai:
1l. voveraičių,
50 g lašinukų,
4-5 šviežios bulvės,
2 svogūnai,
1 česnako skiltelė,
2 morkos,
3 šaukštai grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas
Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verdantį vandenį ir 5 min. verdame. Vandenį nupilame, grybus nuvarviname. Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Sudedame paruoštas voveraites, kubeliais supjaustytas bulves, smulkiai sutarkuotas morkas, sutrintą česnaką, įberiame pipirų, pasūdome. Uždengiame ir troškiname, kol suminkštėja bulvės. Baigiant troškinti, supilame grietinę ir užviriname. Tiekiame su šviežiais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!