VIŠTIENOS VYNIOTINIS

Ingridientai:
Višta
prieskonių
saujelė razinų
cukraus

Gaminimas
Iš vištos išimkite kaulus; mėsą įtrinkite prieskoniais ir palaikykite šaltai keletą valandų. Vištienos vidų pabarstykite razinomis, mėsą susukite į ritinėlį, suvyniokite į celofaną, suriškite ir kepkite 200-220 laipsnių orkaitėje 1 val. 20 min.
Į vištienos vyniotinį galima dėti džiovintų obuolių, abrikosų, riešutų; galite įsigyti džiovintų vaisių ir riešutų rinkinį - jo turinį prieš dėdamos į vyniotinį 12 valandų pamirkykite baltajame sausame vyne (šis įdaras tinka ir nugarinei). Kas mėgsta aštriai, vištos odelę gali pabarstyti sausa adžika.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!