VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ UŽKANDIS

Ingridientai:
120 g valytų vištos kepenėlių,
50 g lašinių,
60 g svogūnų,
40 g morkų,
5 skiltelės česnako,
20 g kaparėlių,
juodųjų pipirų,
kvapniųjų pipirų,
muskatų, rozmarinų.
Gaminimas
Lašinius smulkiai supjaustome ir kepiname, kol ištirpsta, sudedame smulkintus svogūnus, tarkuotas morkas, įspaudžiame česnako. Kepame ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštėja. Sudedame kepenėles ir troškiname toliau, įpylę šiek tiek vandens. Baigiant troškinti, suberiame prieskonius. Sumalame mėsmale per smulkų sietelį, sudedame į indą ir pastatome, kad sustingtų. Tiekiame su šviežiais pomidorais, salotomis, sviestu ir kaparėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!