Vištienos ir ryžių salotos

Ingridientai:
200 g raudonųjų ankštinių pipirų,
150 g vištienos,
150 g žaliųjų žirnelių,
200 g ryžių,
20 g acto,
20 g alyvuogių aliejaus,
30 g garstyčių,
l0 g petražolių,
l0 g estragono.
Gaminimas
Raudonuosius ankštinius pipirus pakepinti, išskaptuoti vidurius ir supjaustyti kubeliais. Taip pat supjaustyti vištieną. Žirnelius ir ryžius išvirti. Paruoštas daržoves sumaišyti su ryžiais bei paskaninti užpilu, pasigamintu iš acto, aliejaus, garstyčių ir druskos. Paruoštas salotas apibarstyti susmulkintomis petražolėmis ir estragono lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!