VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Ingridientai:
1 višta
2-3 šaukštai sviesto
2-2,5 stiklinės sultinio
druskos, pipirų
1 svogūnas
500 g šviežių arba 300 g džiovintų vaisių (obuolių, razunų, slyvų, abrikosų ir pan.)
4 šaukštai vyno
1 šaukštas miltų
4 šaukštai grietinėlės
žalumynų

Gaminimas
Mėsą supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Pridėti pjaustyto svogūno. Įpilti vandens arba sultinio, įberti druskos ir pipirų. Kai skystis užvirs, pridėti šiaudeliais supjaustytų vaisių, įpilti vyno arba obuolių sulčių ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, pagardinti grietinėle ir žalumynais.
Patiekti su virtais ryžiais, porais ir morkomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!